Veoma zategnuti odnosi između “Epla” i “Samsunga”

Bez autora
Jul 20 2011

Odnosi izmedju “Epla” i “Samsunga” nikada nisu bili zategnuti kao sada, tako da će dve kompanije, koje vode spor oko patenata, narednih meseci smanjiti intenzitet ekonomskih odnosa. “Epl” sada nastoji da smanji zavisnost od “Samsunga”, tako da se okreće drugom snabdevaču čipova, tajvanskoj kompaniji TSMC, sa kojom je sklopio sporazum.“Epl” je , istovremeno, dobio prvu “rundu” u sudskoj borbi protiv kompanije HTC jer je Međunarodna trgovinska komisija sa sedištem u Vašingtonu ocenila da je “posegnula” za dva “Eplova” patenta.

Veoma zategnuti odnosi između “Epla” i “Samsunga”Odnosi izmedju “Epla” i “Samsunga” nikada nisu bili zategnuti kao sada, tako da će dve kompanije, koje vode spor oko patenata, narednih meseci smanjiti intenzitet ekonomskih odnosa, objavili su francuski elektronski mediji.

“Epl” sada nastoji da smanji zavisnost od “Samsunga”, tako da se okreće drugom snabdevaču čipova, tajvanskoj kompaniji TSMC, sa kojom je, kako je prenela agencija Rojters, sklopio sporazum.

“Epl” je , istovremeno, dobio prvu “rundu” u sudskoj borbi protiv kompanije HTC jer je Međunarodna trgovinska komisija sa sedištem u Vašingtonu ocenila da je “posegnula” za dva “Eplova” patenta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik