ViewPad 10s za probirljive

Bez autora
Feb 23 2011

Kompanija ViewSonic je na tržište plasirala novu verziju tablet uređaja ViewPad 10s koji spaja vrhunsku elektroniku sa jednostavnim dizajnom. Baziran je na Tegra 250 čipu koji donosi daleko bolje grafičke i uopšte radne performanse u odnosu na sva slična rešenja.Celu priču upotpunjuje 512MB radne memorije i displej rezolucije 1.024 puta 600 piksela (osetljiv na dodir), zbog koga filmovi i multimedija na ovom tabletu izgledaju dinamično i kristalno jasno.

ViewPad 10s za probirljiveKompanija ViewSonic je na tržište plasirala novu verziju tablet uređaja ViewPad 10s koji spaja vrhunsku elektroniku sa jednostavnim dizajnom.

Baziran je na Tegra 250 čipu koji donosi daleko bolje grafičke i uopšte radne performanse u odnosu na sva slična rešenja.

Celu priču upotpunjuje 512MB radne memorije i displej rezolucije 1.024 puta 600 piksela (osetljiv na dodir), zbog koga filmovi i multimedija na ovom tabletu izgledaju dinamično i kristalno jasno.

Autonomija baterije mu je optimizovana za deset radnih časova, a velika prednost mu je što ima implementiran i USB 2.0 port zahvaljujući kome može da komunicira sa velikim brojem najrazličitijih uređaja.

Kao noseća platforma odabran je Android u svojoj poslednjoj - 2.2. verziji sa kojim sve funkcioniše znatno brže.

Prisustvo veb kamere i čitača memorijskih kartica se podrazumeva u ovoj klasi, a na domaćem tržištu je već dostupan po veoma konkurentnoj ceni, navodi se u saopštenju kompanije ViewSonic.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik