Zarada samo skače

Bez autora
Aug 15 2010

Liderska kompanija u veb telefoniji „Skajp“ objavila je nameru da uđe na njujoršku berzu prodajom akcija, čija se vrednost procenjuje i do 100 miliona dolara. Ta kompanija, sa sedištem u Luksemburgu, podnela je zahtev elektronskoj berzi za razmenu deonica „Nasdak“, sa sedištem u Njujorku, za prodaju određenog broja akcija i ulazak na berzu.„Skajp“, međutim, nije saopštio nikakav datum, niti cenu po akciji. Kompanija, koja ima 560 miliona povremenih korisnika, kao i 124 miliona redovnih korisnika, je u prvom polugođu ove godine zabeležila promet od 406 miliona dolara, što predstavlja rast od 24 odsto u odnosu na isti period lane.

Zarada samo skačeLiderska kompanija u veb telefoniji „Skajp“ objavila je nameru da uđe na njujoršku berzu prodajom akcija, čija se vrednost procenjuje i do 100 miliona dolara.

Ta kompanija, sa sedištem u Luksemburgu, podnela je zahtev elektronskoj berzi za razmenu deonica „Nasdak“, sa sedištem u Njujorku, za prodaju određenog broja akcija i ulazak na berzu.

„Skajp“, međutim, nije saopštio nikakav datum, niti cenu po akciji. Kompanija, koja ima 560 miliona povremenih korisnika, kao i 124 miliona redovnih korisnika, je u prvom polugođu ove godine zabeležila promet od 406 miliona dolara, što predstavlja rast od 24 odsto u odnosu na isti period lane.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik