Audi A7/S7 Sportback za 2015.

Bez autora
May 22 2014

Audi A7 Sportback pojavio se na tržištu 2010. godine. Četiri godine kasnije nemački proizvođač odlučio je da kupcima ponudi unapređenu verziju ove kupe-limuzine i njene sportske varijante S7. Na spisku restilizovanih detalja nalaze se prednji i zadnji branik, maska hladnjaka, koja je dobila moderniji izgled u skladu sa najnovijom generacijom Audijevih modela, kao i novi završeci izduvnih cevi. Kao opcija, od sada je dostupna i Matrix LED tehnologija u farovima. Što se tiče unutrašnjosti, Audi je uvrstio u ponudu nove luksuzne materijale, poput orahovog drveta i specijalne kože, a kupcima je na raspolaganju i pet novih boja presvlaka sedišta.

Audi A7/S7 Sportback za 2015.Audi A7 Sportback pojavio se na tržištu 2010. godine. Četiri godine kasnije nemački proizvođač odlučio je da kupcima ponudi unapređenu verziju ove kupe-limuzine i njene sportske varijante S7.

Na spisku restilizovanih detalja nalaze se prednji i zadnji branik, maska hladnjaka, koja je dobila moderniji izgled u skladu sa najnovijom generacijom Audijevih modela, kao i novi završeci izduvnih cevi.

Kao opcija, od sada je dostupna i Matrix LED tehnologija u farovima.

Što se tiče unutrašnjosti, Audi je uvrstio u ponudu nove luksuzne materijale, poput orahovog drveta i specijalne kože, a kupcima je na raspolaganju i pet novih boja presvlaka sedišta.

Osveženi A7 Sportback opremljen je najnovijom verzijom multimedijalnog sistema "MMI Navigation plus", koji dolazi sa unapređenom grafikom ekrana, a među brojnim bezbednosnim sistemima, na spisku opreme Audija A7 Sportback nalazi se i kamera za "noćni vid".

Modernizacija je obuhvatila i pogonske sisteme, pa se ovaj modela sada može naručiti i u verziji sa nedavno predstavljenim V6 3.0 TDI Clean Diesel motorom sa 218 ks (160 kW) ili 272 ks (200 kW).

U ponudi je i snažniji 3.0 TDI bi-turbo sa 320 ks (235 kW), koji je uparen sa osmobrzinskim Tiptronic automatskim menjačem, dok su ostali motori povezani sa sedmobrzinskom S-tronic transmisijom.

U vrhu ponude je Audi S7 Sportback ispod čije haube se nalazi 4.0 litarski TFSI sa 450 ks (331 kW).

Restilizovani Audi A7/S7 Sportback naći će se u prodaji krajem leta.

Cena u Nemačkoj kreće se od 51.300 evra, koliko košta najjeftiniji A7, dok će za S7 kupci u toj zemlji morati da izdvoje 82.300 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik