Beograd favorit u Švedskoj

Bez autora
Mar 17 2013

Beograd je istaknut kao idealna City Break destinacija sa raznovrsnom turističkom ponudom za kratki gradski odmor u renomiranom švedskom travel magazinu Vagabond, nakon boravka ekipe čuvenog magazina u Beogradu u organizaciji Turističke organizacije Beograda. Tokom posete šestočlane ekipe Vagabond magazina, predvođene glavnom urednicom Kajsom Beusang, novinari su obišli znamenitosti Beograda, Adu Ciganliju, Skadarliju i Zemun, degustirali gastronomsku ponudu u poznatim beogradskim restoranima i upoznavali se sa turističkom ponudom grada. Prvi članak o Beogradu objavljen je u magazinu Vagabond pod naslovom “24 sata u Beogradu – glavni grad Srbije rastura“, da bi zatim, u novogodišnjem broju, Beograd bio preporučen kao jedna od najboljih destinacija za 2013. godinu, pod naslovom “Beograd - Najzabavniji grad za provod u Evropi”.

Beograd favorit u ŠvedskojBeograd je istaknut kao idealna City Break destinacija sa raznovrsnom turističkom ponudom za kratki gradski odmor u renomiranom švedskom travel magazinu Vagabond, nakon boravka ekipe čuvenog magazina u Beogradu u organizaciji Turističke organizacije Beograda.

Tokom posete šestočlane ekipe Vagabond magazina, predvođene glavnom urednicom Kajsom Beusang, novinari su obišli znamenitosti Beograda, Adu Ciganliju, Skadarliju i Zemun, degustirali gastronomsku ponudu u poznatim beogradskim restoranima i upoznavali se sa turističkom ponudom grada.

Prvi članak o Beogradu objavljen je u magazinu Vagabond pod naslovom “24 sata u Beogradu – glavni grad Srbije rastura“, da bi zatim, u novogodišnjem broju, Beograd bio preporučen kao jedna od najboljih destinacija za 2013. godinu, pod naslovom “Beograd - Najzabavniji grad za provod u Evropi”. Početkom prošlog meseca, urednica Kajsa Beausang je tokom gostovanja u programu Švedskog nacionalnog radija promovisala Beograd kao destinaciju broj 1, dok je najvažniji članak u magazinu Vagabond objavljen pred sajam TUR u Geteborgu, najveći sajam turizma u Skandinaviji, koji će se održati od 21. do 24. aprila.

Tokom 2012. godine zabeležen je rast u broju poseta turista iz Švedske od 25 posto. Promotivne aktivnosti Turističke organizacije Beograda u Švedskoj realizuju se u saradnji sa Ambasadom Srbije u Švedskoj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik