Dacia Duster Extreme - terenac koji privlači poglede

Bez autora
Apr 17 2013

Svojim markantnim izgledom i robusnom konstrukcijom, Dacia Duster je ostavio snažan utisak na vozače u potrazi za solidnim i privlačnim SUV-om. Ograničena serija Duster Extreme ide korak dalje - vozačima koji žele, barem nakratko, da obegnu od svega obećava zabavu i mnogo korisnih mogućnosti. Bez ikakve razmetljivosti, Dacia Duster Extreme se ponosi originalnom kombinacijom sjajnih terenskih obeležja - reflektori na krovnim nosačima, prednja i zadnja ploča za zaštitu donjeg trapa, crne maske zadnjih svetala, smeštaj prstena za vuču i dizalice označen crvenim strelicama i bočna zaštita sa Dacijinim oznakama. Posebne ukrasne nalepnice ponosno otkrivaju Dusterove avanturističke namere, prizivajući duh automobilističkih takmičenja u kojima se Duster itekako istakao. Ostale posebnosti završne obrade obuhvataju posebnu prednju masku sa lakirano crnim okvirom, štitnike retrovizora, 16’’ naplatke i zatamnjene prozore radi zaštite od ultraljubičastog zračenja, provale, blještanja i vrućine.

Duster Extreme - terenac koji privlači pogledeSvojim markantnim izgledom i robusnom konstrukcijom, Dacia Duster je ostavio snažan utisak na vozače u potrazi za solidnim i privlačnim SUV-om. Ograničena serija Duster Extreme ide korak dalje - vozačima koji žele, barem nakratko, da obegnu od svega obećava zabavu i mnogo korisnih mogućnosti.

Bez ikakve razmetljivosti, Dacia Duster Extreme se ponosi originalnom kombinacijom sjajnih terenskih obeležja - reflektori na krovnim nosačima, prednja i zadnja ploča za zaštitu donjeg trapa, crne maske zadnjih svetala, smeštaj prstena za vuču i dizalice označen crvenim strelicama i bočna zaštita sa Dacijinim oznakama. Posebne ukrasne nalepnice ponosno otkrivaju Dusterove avanturističke namere, prizivajući duh automobilističkih takmičenja u kojima se Duster itekako istakao. 

Ostale posebnosti završne obrade obuhvataju posebnu prednju masku sa lakirano crnim okvirom, štitnike retrovizora, 16’’ naplatke i zatamnjene prozore radi zaštite od ultraljubičastog zračenja, provale, blještanja i vrućine.

Prostrana i udobna unutrašnjost, važan činilac Dusterovog uspeha, unapređena je posebnim presvlakama sa belim šavovima, motivom kompasa i Dacijinim logotipom. Lakirana crna središnja konzola odražava detalje spoljnog izgleda, a kao kontrast okviri ventilacionih otvora, ukrasni prsten upravljača i ručice vrata su bele su boje.

Ograničena serija SUV-a Duster Extreme je dostupna u verzijama 4x4 i 4x2 kako bi bila prikladna za sve podloge. Ima Garminov sistem satelitske navigacije koji je delimično ugrađen u armaturnu ploču. Reč je o robusnoj i vodootpornoj GPS jedinici sa autokartama 45 evropskih zemalja sa besplatnim ažuriranjem i topografskim prikazom, idealnim za terensku vožnju. Nova ograničena serija označava drugu fazu saradnje sa Garminom koja je pokrenuta 2012. godine, nakon ograničene serije Garmin otkrivene na Pariskom salonu automobila.

Duster Extreme dolazi sa svetlima za maglu i krovnim reflektorskim nosačem sa mogućnošću skidanja radi bolje vidljivosti u svim uslovima.

Terenska oprema u unutrašnjosti obuhvata gumene tepihe u kabini i prtljažniku koji se vrlo lako čiste. 

Ograničena serija Duster Extreme se temelji na verziji Ambiance, a dostupna je u dve boje - ledeno beloj i biserno crnoj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik