Fiksni kao mobilni

Bez autora
May 31 2010

Novi proizvod iz „Gigaseta“, „gigaset SL400“ najmanji je iz njihove „poket“ serije telefona. Jednostavnost upotrebe i pogodnosti kao što su kolor displej, hends fri, vibrirajući alarm, „eko dekt“, blutut i mini USB, zadovoljavaju potrebe svakog korisnika. Na jedan kubni metar nije moguće dobiti više od onoga što ovaj telefon pruža: na vrlo maloj površini uklopljeno je sve što nam je od telefona potrebno. Metalnim tipkama, koje su s obzirom na veličinu telefona iznenađujuće velike, vrlo je lako birati brojeve, što zajedno sa TFT kolor displejom od 1.8 inča obezbeđuje jednostavnost upotrebe. „Gigaset SL400“ pruža odličnu hends fri opciju sa četiri različita profila, izbor od pet jačina zvuka i nove polifone tonove. Vibrirajući alarm i SMS funkcije zaokružuju spektar opcija. „Gigaset SL400“ prima i do 500 kontakata gde svaki uključuje tri broja telefona, imejl i datum rođenja. Uz određeni kontakt moguće je uneti slike, kao i izabrati ton zvona. Postoji i kalendar, pa je moguće zabeležiti i važne datume.

Fiksni kao mobilniNovi proizvod iz „Gigaseta“, „gigaset SL400“ najmanji je iz njihove „poket“ serije telefona. Jednostavnost upotrebe i pogodnosti kao što su kolor displej, hends fri, vibrirajući alarm, „eko dekt“, blutut i mini USB, zadovoljavaju potrebe svakog korisnika.

Na jedan kubni metar nije moguće dobiti više od onoga što ovaj telefon pruža: na vrlo maloj površini uklopljeno je sve što nam je od telefona potrebno. Metalnim tipkama, koje su s obzirom na veličinu telefona iznenađujuće velike, vrlo je lako birati brojeve, što zajedno sa TFT kolor displejom od 1.8 inča obezbeđuje jednostavnost upotrebe. „Gigaset SL400“ pruža odličnu hends fri opciju sa četiri različita profila, izbor od pet jačina zvuka i nove polifone tonove. Vibrirajući alarm i SMS funkcije zaokružuju spektar opcija.

„Gigaset SL400“ prima i do 500 kontakata gde svaki uključuje tri broja telefona, imejl i datum rođenja. Uz određeni kontakt moguće je uneti slike, kao i izabrati ton zvona. Postoji i kalendar, pa je moguće zabeležiti i važne datume.

Zahvaljujući blututu i mini USB ulazu na dnu aparata, moguće je priključiti se na računar ili slušalice. Dok je telefon u „stendbaju“ na displeju se prikazuje analogni sat ili određeni skrinsejver, ili pak slike koje je sam korisnik uneo i od kojih je moguće napraviti slajdšou.

Zahvaljujući ECO plus zračenje kojem smo izloženi tokom telefoniranja smanjuje se za 80 odsto. Vrlo bitan deo samog koncepta je ušteda energije, kao i efikasna upotreba litijumske baterije, pri čemu se opcija upotrebe produžava do 14 sati, a standbaj mod do 230 sati.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik