Koncept Kia Niro premijerno u Frankfurtu

Bez autora
Sep 08 2013

Iz Kije su potvrdili da će se njihov novi dramatični evropski koncept, kojeg će predstaviti 10. septembra na salonu u Frankfurtu, zvati Kia Niro. Niro predstavlja Kijin pogled na budućnost B klase i može se pohvaliti urbanošću i čvrstoćom, a između ostalog donosi i inovativni motor. Vozilo su dizajnirali u Kijinom frankfurtskom dizajnerskom studiju – manje od kilometar udaljenom od sajmišta – pod vodstvom Francuza Gregory-a Guillauma, njihovog glavnog evropskog dizajnera. Prihvatajući svaki izazov koji nude savremeni vozači Niro predstavlja kombinaciju nestašnog karaktera robusnog, ali još uvek elegantnog oblika i mešavinu materijala (delovi od nerđajućeg čelika), a sve to unutar kompaktnih dimenzija.

Koncept Kia Niro premijerno u FrankfurtuIz Kije su potvrdili da će se njihov novi dramatični evropski koncept, kojeg će predstaviti 10. septembra na salonu u Frankfurtu, zvati Kia Niro.

Niro predstavlja Kijin pogled na budućnost B klase i može se pohvaliti urbanošću i čvrstoćom, a između ostalog donosi i inovativni motor. Vozilo su dizajnirali u Kijinom frankfurtskom dizajnerskom studiju – manje od kilometar udaljenom od sajmišta – pod vodstvom Francuza Gregory-a Guillauma, njihovog glavnog evropskog dizajnera.

Prihvatajući svaki izazov koji nude savremeni vozači Niro predstavlja kombinaciju nestašnog karaktera robusnog, ali još uvek elegantnog oblika i mešavinu materijala (delovi od nerđajućeg čelika), a sve to unutar kompaktnih dimenzija.

Rođen kao plod Kijine odlučnosti u traženju novih kompaktnih vozila za individualistične i zahtevne vozače, kojima je veličina itekako važna, Niro predstavlja zanimljive elemente, koje obično ne povezujemo sa manjim autima, a stvoren je u Evropi za zadovoljavanje evropskih okusa.

Kia će Nirovo frankfurtsko “rođenje” iskoristiti za “opipavanje pulsa” potencijalnih kupaca, što će  koristiti kod razvoja budućih serijskih modela.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik