Konkurs za finansiranje udruženja u 2012. godini iz oblast dečje zaštite

Bez autora
Feb 06 2012

Gradska uprava grada Beograda, Sekretarijat za dečju zaštitu, objavila je danas poziv za dostavljanje prijava radi finansiranja projekata udruženja u 2012. godini iz oblasti vaspitanja i obrazovanja za decu predškolskog uzrasta. Gradska uprava grada Beograda, Sekretarijat za dečju zaštitu, poziva sva zainteresovana udruženja da podnesu prijavu za finansiranje projekata iz oblasti vaspitanja i obrazovanja za decu predškolskog uzrasta u 2012. godini. Podnosilac prijave mora da bude udruženje registrovano u Agenciji za privredne registre (APR) sa sedištem na teritoriji grada Beograda. Cilj konkursa je da podrži održive projekte koji ponuđenim programima predstavljaju inovacije ili unapređenje postojećih programa u sistemu dečje zaštite i predškolskog vaspitanja i obrazovanja. Ukupan iznos za finansiranje projekata udruženja je četiri miliona dinara. Projekat mora da bude nedvosmisleno usmeren na zaštitu dece i unapređenje vaspitno-obrazovnog rada sa predškolskom decom u delu koji nije obuhvaćen obaveznim Osnovama programa vaspitno-obrazovnog rada (u potpunosti ili delimično).

Konkurs za finansiranje udruženja u 2012. godini iz oblasti dečje zaštiteGradska uprava grada Beograda, Sekretarijat za dečju zaštitu, objavila je danas poziv za dostavljanje prijava radi finansiranja projekata udruženja u 2012. godini iz oblasti vaspitanja i obrazovanja za decu predškolskog uzrasta.

Gradska uprava grada Beograda, Sekretarijat za dečju zaštitu, poziva sva zainteresovana udruženja da podnesu prijavu za finansiranje projekata iz oblasti vaspitanja i obrazovanja za decu predškolskog uzrasta u 2012. godini. Podnosilac prijave mora da bude udruženje registrovano u Agenciji za privredne registre (APR) sa sedištem na teritoriji grada Beograda.

Cilj konkursa je da podrži održive projekte koji ponuđenim programima predstavljaju inovacije ili unapređenje postojećih programa u sistemu dečje zaštite i predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

Ukupan iznos za finansiranje projekata udruženja je četiri miliona dinara.

Projekat mora da bude nedvosmisleno usmeren na zaštitu dece i unapređenje vaspitno-obrazovnog rada sa predškolskom decom u delu koji nije obuhvaćen obaveznim Osnovama programa vaspitno-obrazovnog rada (u potpunosti ili delimično). Projekat treba da sadrži traženu dokumentaciju propisanu konkursom, potpisanu i overenu, a podnosilac prijave može podneti najviše jedan projekat.

Aktivnosti obuhvaćene projektima moraju završiti sa realizacijom do 30. septembra 2012. godine.

Propisana konkursna dokumentacija se dostavlja lično pisarnici Gradske uprave ili putem pošte u zapečaćenoj koverti na adresu:
Sekretarijat za dečju zaštitu
27. marta 43-45,
Beograd
sa napomenom: “Prijava za Konkurs za finansiranje udruženja u 2012. godini za oblast dečje zaštite”.

Koverat treba da sadrži formular za prijavu (original i jednu kopiju i elektronsku verziju na CD-u) sa pratećom dokumentacijom.

Rok za podnošenje projektne dokumentacije je 15 dana od dana objavljivanja konkursa.

Uputstvo za podnošenje prijava i aplikacija može se preuzeti u prostorijama Sekretarijata za dečju zaštitu.

Više informacija o konkursu možete dobiti putem telefona 011/3309-389 ili e-mail-a: mija.muratovic@beograd.gov.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik