Konkurs za izgradnju optičkih telekomunikacionih mreža

Bez autora
Feb 05 2012

Pokrajinski sekretarijat za privredu u petak, 3. februara 2012. godine, raspisao je Konkurs za izgradnju optičkih telekomunikacionih mreža u opštinama i gradovima u AP Vojvodini i za izradu projektno-tehničke dokumentacije potrebne za njihovu izgradnju. Bespovratna sredstva se dodeljuju u ukupnom iznosu od 20,61 milion dinara. Cilj ovakvog sufinansiranja jeste razvoj i izgradnja optičkih mreža u opštinama i gradovima u AP Vojvodini, a posebno u nerazvijenim i slabo razvijenim područjima. Izgradnja ovakve savremene telekomunikacione infrastrukture će svakako doprineti podizanju konkurentnosti privrede, otvaranju novih radnih mesta, privlačenju stranih i domaćih investicija, razvoju društva znanja, poboljšanju života građana i poslovanju privrednih subjekata u AP Vojvodini. Sa druge strane, projektno-tehnička dokumentacije koja je takođe predmet sufinansiranja, će omogućiti pristup domaćim i stranim podsticajnim fondovima.

Konkurs za izgradnju optičkih telekomunikacionih mreža u VojvodiniPokrajinski sekretarijat za privredu u petak, 3. februara 2012. godine, raspisao je Konkurs za izgradnju optičkih telekomunikacionih mreža u opštinama i gradovima u AP Vojvodini i za izradu projektno-tehničke dokumentacije potrebne za njihovu izgradnju.

Bespovratna sredstva se dodeljuju u ukupnom iznosu od 20,61 milion dinara.

Cilj ovakvog sufinansiranja jeste razvoj i izgradnja optičkih mreža u opštinama i gradovima u AP Vojvodini, a posebno u nerazvijenim i slabo razvijenim područjima. Izgradnja ovakve savremene telekomunikacione infrastrukture će svakako doprineti podizanju konkurentnosti privrede, otvaranju novih radnih mesta, privlačenju stranih i domaćih investicija, razvoju društva znanja, poboljšanju života građana i poslovanju privrednih subjekata u AP Vojvodini. Sa druge strane, projektno-tehnička dokumentacije koja je takođe predmet sufinansiranja, će omogućiti pristup domaćim i stranim podsticajnim fondovima.

Pravo učešća na Konkursu imaju opštine i gradovi u AP Vojvodini koji planiraju izgradnju optičke telekomunikacione mreže na osnovu izrađenog Glavnog projekta. Takođe, pravo učešća imaju i opštine i gradovi u AP Vojvodini koji planiraju izradu Glavnog projekta za izgradnju optičkih telekomunikacionih mreža u opštinama i gradovima u AP Vojvodini.

Odobrena novčana sredstva po Konkursu namenjena su isključivo za za izgradnju optičke telekomunikacione mreže na osnovu dostavljenog Glavnog projekta ili za izradu Glavnog projekta za izgradnju optičkih telekomunikacionih mreža u opštinama i gradovima na teritoriji AP Vojvodine.

Prijave na Konkurs podnose se isključivo na konkursnim obrascima uz koje se prilaže i ostala neophodna dokumentacija. Navedeni obrasci mogu se dobiti u Pokrajinskom sekretarijatu za privredu u Novom Sadu.

Prijave na Konkurs, sa pripadajućom dokumentacijom, dostavljaju se poštom ili lično u zatvorenoj koverti na adresu:
Pokrajinski sekretarijat za privredu
Bulevar Mihajla Pupina broj 16
21000 Novi Sad

sa naznakom: ''Ne otvarati - prijava na Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za izgradnju optičkih telekomunikacionih mreža i izradu glavnog projekta za izgradnju optičkih telekomunikacionih mreža u opštinama i gradovima u AP Vojvodini″. Na poleđini koverte obavezno navesti naziv, adresu i broj telefona i faksa podnosioca prijave, kao i ime osobe za kontakt.

Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objavljivanja Konkursa.

Detaljnije informacije mogu se dobiti u Pokrajinskom sekretarijatu za privredu na telefon: 021/487-43-16, putem faksa: 021/557-084 ili elektronskom poštom: sanja.maksimovic@vojvodina.gov.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik