Konkurs za nagradu "Izvoznik godine 2011"

Bez autora
Oct 24 2011

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) raspisala je konkurs za nagradu "Izvoznik godine 2011". Nagrade će se dodeljivati u četiri kategorije: za najboljeg izvoznika godine, najbolji novi izvozni proizvod, osvajanje novog tržišta i za najboljeg izvoznika u kategoriji malih i srednjih preduzeća. Ove godine će po prvi put biti dodeljena i specijalna nagrada za najbolju ženu preduzetnika, koju je SIEPA osmislila u saradnji sa projektom EU "Evropska mreža ambasadora ženskog preduzetništva" u cilju podsticanja i pružanja podrške razvoju preduzetničkog potencijala i talenata žena. Osnovna ideja projekta je da formira mrežu uspešnih poslovnih žena koje će služiti kao modeli ponašanja budućim preduzetnicama širom Evrope. Ekskluzivno pravo, da koriste logo “Izvoznika godine”, imaće i ovogodišnji dobitnici nagrade. “DHL International Beograd d.o.o.” će za dobitnika u kategoriji Osvajanje novog tržišta dodeliti nagradu u visini od 10.000 evra u svojim uslugama, a u kategoriji Najbolji novi izvozni proizvod će firma “Orange studio” dobitniku osmisliti marketinšku kampanju u vrednosti od 10.000 evra.

Konkurs za nagradu "Izvoznik godine 2011"Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) raspisala je konkurs za nagradu "Izvoznik godine 2011".

Nagrade će se dodeljivati u četiri kategorije: za najboljeg izvoznika godine, najbolji novi izvozni proizvod, osvajanje novog tržišta i za najboljeg izvoznika u kategoriji malih i srednjih preduzeća.

Ove godine će po prvi put biti dodeljena i specijalna nagrada za najbolju ženu preduzetnika, koju je SIEPA osmislila u saradnji sa projektom EU "Evropska mreža ambasadora ženskog preduzetništva" u cilju podsticanja i pružanja podrške razvoju preduzetničkog potencijala i talenata žena. Osnovna ideja projekta je da formira mrežu uspešnih poslovnih žena koje će služiti kao modeli ponašanja budućim preduzetnicama širom Evrope. Ekskluzivno pravo, da koriste logo “Izvoznika godine”, imaće i ovogodišnji dobitnici nagrade.

“DHL International Beograd d.o.o.” će za dobitnika u kategoriji Osvajanje novog tržišta dodeliti nagradu u visini od 10.000 evra u svojim uslugama, a u kategoriji Najbolji novi izvozni proizvod će firma “Orange studio” dobitniku osmisliti marketinšku kampanju u vrednosti od 10.000 evra.

Pravo učešća imaju sva izvozna privredna društva sa centrom poslovnih aktivnosti na teritoriji Republike Srbije.

O dobitnicima ovogodišnje nagrade “Izvoznik godine 2011” odlučivaće stručna komisija u sastavu: potpredsednik Privredne komore Srbije Mihajlo Vesović, predstavnik Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, profesor na Ekonomskom fakultetu Beogradskog Univerziteta Saša Veljković i direktor Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) Božidar Laganin, koji je ujedno i predsednik komisije.

Rok za podnošenje prijava je 28. novembar, a svečana ceremonija dodele nagrada biće održana 7. decembra 2011. godine.

Prijave slati na adresu:
SIEPA
Nagrada “Izvoznik godine 2011”
Vlajkovićeva 3/5
11000 Beograd

ili na:
 izvoznik_godine@siepa.gov.rs

Prijavu možete preuzeti ovde.

Dodatne informacije možete dobiti putem e-mail adresa: ines.novosel@siepa.gov.rs ili marija.vukosavljevic@siepa.gov.rs

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik