Konkurs za stanare Poslovnog i inovativnog centra Bački Petrovac

Bez autora
Apr 20 2011

Na osnovu Odluke Skupštine Poslovnog i inovativnog centra Bački Petrovac raspisan je konkurs za stanare Poslovnog i inovativnog centra Bački Petrovac. Pravo učešća na konkursu imaju novoosnovana preduzeća do godinu dana i fizička lica koja u roku dva meseca, po ulasku u PIC, moraju da registruju preduzeće. Konkursna dokumentacija se preuzema u prostorijama Poslovnog i inovativnog centra u ulici M. Tita 20 ili u Opštinskoj kancelariji za Razvoj u ulici Kolarova 6. Konkursna dokumentacija se dostavlja lično ili se dostavlja na adresu Poslovnog i inovativnog centra Bački Petrovac do 3. maja 2011. godine.

Konkurs za stanare Poslovnog i inovativnog centra Bački PetrovacNa osnovu Odluke Skupštine Poslovnog i inovativnog centra Bački Petrovac raspisan je konkurs za stanare Poslovnog i inovativnog centra Bački Petrovac.

Pravo učešća na konkursu imaju novoosnovana preduzeća do godinu dana i fizička lica koja u roku dva meseca, po ulasku u PIC, moraju da registruju preduzeće.

Konkursna dokumentacija se preuzema u prostorijama Poslovnog i inovativnog centra u ulici M. Tita 20 ili u Opštinskoj kancelariji za Razvoj u ulici Kolarova 6. Konkursna dokumentacija se dostavlja lično ili se dostavlja na adresu Poslovnog i inovativnog centra Bački Petrovac do 3. maja 2011. godine.

Više informacija o konkursu možete pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik