Luksuz u srcu Beograda

Bez autora
Mar 17 2011

Beograd je najzad dobio ono što mu je nedostajalo – hotel vrhunskog dizajna na najboljoj lokaciji u gradu. Poznati brazilski arhitekta Isai Vinfild oplemenio je našu prestonicu objektom koji se u najkraćem može opisati kao šarmantan, elegantan i udoban. Luksuzni hoteli se od drugih ne razlikuju po veličini soba, već po kvalitetnim materijalima i pažljivo odabranim detaljima. A, za „Skver najn” korišćeno je samo najbolje – ružino, ipe i kumaru drvo, bronza i krečnjački kamen. Prvi luksuzni hotel sa pet zvezdica smešten je u užem centru grada, u neposrednoj blizini Beogradske filharmonije, Kapetan Mišinog zdanja, Filološkog fakulteta, Etnografskog muzeja, a malo dalje u produžetku ulice su Narodni muzej i Narodno pozorište. Knez Mihailova i Kalemegdan su, takođe, blizu. Jedinstven položaj, pored komfora i udobnosti „Skver najn” posebno izdvaja. U njemu je sve podređeno gostu i njegovim zahtevima.

Luksuz u srcu BeogradaBeograd je najzad dobio ono što mu je nedostajalo – hotel vrhunskog dizajna na najboljoj lokaciji u gradu.

Poznati brazilski arhitekta Isai Vinfild oplemenio je našu prestonicu objektom koji se u najkraćem može opisati kao šarmantan, elegantan i udoban. Luksuzni hoteli se od drugih ne razlikuju po veličini soba, već po kvalitetnim materijalima i pažljivo odabranim detaljima. A, za „Skver najn” (Studentski trg 9) korišćeno je samo najbolje – ružino, ipe i kumaru drvo, bronza i krečnjački kamen.

Prvi luksuzni hotel sa pet zvezdica smešten je u užem centru grada, u neposrednoj blizini Beogradske filharmonije, Kapetan Mišinog zdanja, Filološkog fakulteta, Etnografskog muzeja, a malo dalje u produžetku ulice su Narodni muzej i Narodno pozorište. Knez Mihailova i Kalemegdan su, takođe, blizu. Jedinstven položaj, pored komfora i udobnosti „Skver najn” posebno izdvaja. U njemu je sve podređeno gostu i njegovim zahtevima.

Prvi luksuzni hotel je u privatnom vlasništvu. Ukupno ima 45 soba i vrhunskih apartmana podeljenih u pet kategorija. Sve sobe su udobne, prostrane sa podom i zidovima obloženim toplim braon nijansama, tapetama od lana i pažljivo izabranim komadima nameštaja. Ono što je posebno interesantno jeste to što se u svakoj sobi nalazi po nekoliko odabranih knjiga na čemu je arhitekta posebno insistirao. Kupatila su priča za sebe. Sva su prostrana, odlično osmišljena, a kada i tuš kabina su odvojene.

Od apartmana svakako treba izdvojiti predsednički koji se sastoji od male čajne kuhinje, dnevne i spavaće sobe, garderobere i kupatila. Ono što ga posebno izdvaja je ofuro, japansko parno kupatilo koje se nalazi na velikoj terasi sa koje se pruža jedinstven pogled na Beograd.

U sastavu hotela je i prirodno osvetljen bazen, a postoje velnes i spa tretmani, kao i fitnes sala.

Zaposleni u hotelu „Skver najn” posebno su ponosni na restoran otvorenog tipa koji nudi spoj pažljivo odabranih specijaliteta moderne evropske kuhinje. Mirisi i ukusi ovde su sjedinjeni u gastronomske specijalitete gostu u čast. Kuvar koji ima bogato iskustvo stečeno u jednom od prestižnih londonskih hotela insistira na svežim namirnicama kao i na tome da dobro jelo treba da predstavlja uživanje za sva čula.

„Hotel može mnogo toga da ponudi gostima pre svega iz poslovnog sveta, ali i turistima koji žele što bolje da upoznaju Beograd. Želimo da što više ljudi dođe i otkrije prednosti našeg restorana. Pored raznovrsnog izbora, gosti mogu da ručaju na otvorenom i da vode poslovne razgovore u prijatnom ambijentu. Što je najvažnije, cene su pristupačne. Nama je cilj da gosti dolaze po preporuci. Zadovoljan gost je najbolja reklama“, ističe Marija Lučić, marketing menadžer hotela „Skver najn”.

Na kraju treba dodati i to da pored sve raskoši i udobnosti poseban doprinos daju zaposleni koji ljubazno čine sve da gostima boravak u hotelu bude što prijatniji kako bi poželeli da ponovo dođu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik