Naš Đerdap na listi najlepših kanjona na svetu

Bez autora
May 14 2014

Poznati turistički portal svrstao je Đerdap među najlepše kanjone na svetu. Neki turisti žele provod u gradu, drugi neće da se pomeraju sa plaže, dok su treći zaljubljenici u planine i ekstremne sportove. Ako ste ljubitelj neverovatnih prirodnih konstrukcija, prizora od kojih zastaje dah, divlje lepote u uskim usecima stenovitih planina, lista koju je objavio portal VirtualTourist je putokaz za vaša putovanja. Na listi deset najlepših kanjona na svetu našao se i naš Đerdap, na solidnom četvrtom mestu. Evo šta su autori portala napisali za naš prirodni biser: Nacionalni park Đerdap proteže se na više od 100 kilometara uz reku Dunav i sjajan je prostor za planinarenje. Ova teritorija je i zaštićena šumska zona, pa pruža savršen osećaj kao da potpuno sami uživate u ovom prostranstvu.

Naš Đerdap na listi najlepših kanjona na svetuPoznati turistički portal svrstao je Đerdap među najlepše kanjone na svetu.

Neki turisti žele provod u gradu, drugi neće da se pomeraju sa plaže, dok su treći zaljubljenici u planine i ekstremne sportove.

Ako ste ljubitelj neverovatnih prirodnih konstrukcija, prizora od kojih zastaje dah, divlje lepote u uskim usecima stenovitih planina, lista koju je objavio portal VirtualTourist je putokaz za vaša putovanja.

Na listi deset najlepših kanjona na svetu našao se i naš Đerdap, na solidnom četvrtom mestu. Evo šta su autori portala napisali za naš prirodni biser: Nacionalni park Đerdap proteže se na više od 100 kilometara uz reku Dunav i sjajan je prostor za planinarenje. Ova teritorija je i zaštićena šumska zona, pa pruža savršen osećaj kao da potpuno sami uživate u ovom prostranstvu.

Prvi na listi je Saklikent kanjon u Turskoj, a "ispred" nas su i Henkok Džordž u Australiji i Ozibl Kazam u SAD.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik