Novi Android smartphone iz Sony Ericssona

Bez autora
Aug 24 2011

Kompanija Sony Ericsson predstavila je danas Android smatrphone Sony Ericsson Live with Walkman, koji omogućava trenutni pristup muzičkom plejeru, ali i društvenoj mreži Facebook. Telefon, koji radi na najnovijoj Android platformi Gingerbread 2.3, biće dostupan na odabranim tržištima širom sveta u četvrtom kvartalu ove godine. Infinite opcija omogućava trenutan pristup novim sadržajima o omiljenom izvođaču, kao što su muzički spotovi, informacije o izvođaču i pretragu za tekstovima pesama, a Qriocity omogućava pristup muzičkim i video sadržajima koje nudi Sony. Zaobljenog dizajna, telefon ima ekran veličine 3,2 inča i snažan procesor od 1GHz. Prednja kamera pruža mogućnost Skype video poziva, a kamera od pet megapiksela na poleđini može da snima u HD formatu...

Novi Android smartphone iz Sony EricssonaKompanija Sony Ericsson predstavila je danas Android smatrphone Sony Ericsson Live with Walkman, koji omogućava trenutni pristup muzičkom plejeru, ali i društvenoj mreži Facebook.

Telefon, koji radi na najnovijoj Android platformi Gingerbread 2.3, biće dostupan na odabranim tržištima širom sveta u četvrtom kvartalu ove godine.

Infinite opcija omogućava trenutan pristup novim sadržajima o omiljenom izvođaču, kao što su muzički spotovi, informacije o izvođaču i pretragu za tekstovima pesama, a Qriocity omogućava pristup muzičkim i video sadržajima koje nudi Sony. 

Zaobljenog dizajna, telefon ima ekran veličine 3,2 inča i snažan procesor od 1GHz. Prednja kamera pruža mogućnost Skype video poziva, a kamera od pet megapiksela na poleđini može da snima u HD formatu.

Direktor marketinga proizvoda u kompaniji Sony Ericsson Nikolas Šerer je naveo da korisnici sada žele smart telefone koji pružaju bogat doživljaj društvene zabave. 

''Umesto jednodimenzionalnog muzičkog iskustva, oni žele trenutan i savršen pristup novim sadržajima, u kombinaciji sa mogućnošću da taj sadržaj dele i povezuju se sa prijateljima, što im omogućava ovaj telefon'', kazao je Šerer.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik