Novi FIAT Panda Van

Bez autora
Jul 11 2012

Kompanija FIAT Professional predstavila je komercijalnu verziju poslednje generacije modela Panda. Poput prethodne dve generacije i nova Panda dobila je svoj Van model. Kako bi izašao u susret različitim potrebama korisnika, FIAT je ponudio dve varijante Pande Van – sa i bez zadnjih sedišta. Bez obzira na varijantu, Panda Van isporučivaće se sa zatamnjenim zadnjim staklima, a iza sedišta nalaziće se metalna mreža koja štiti putnički odeljak kabine od udara premeta koji se transportuju. U opciji sa samo dva sedišta, Panda Van imaće čvrstu, sklopivu prekrivku na podu automobila kojom se razdvaja gornji teretni prostor od praktičnih pregrada koje se nalaze u podu vozila. Kupcima će biti ponuđena dva nivoa opreme, Pop, u verziji sa dva sedišta, i Easy paket, kod opcije sa zadnjim, preklopivim sedištima.

Novi FIAT Panda VanKompanija FIAT Professional predstavila je komercijalnu verziju poslednje generacije modela Panda.

Poput prethodne dve generacije i nova Panda dobila je svoj Van model.

Kako bi izašao u susret različitim potrebama korisnika, FIAT je ponudio dve varijante Pande Van – sa i bez zadnjih sedišta.

Bez obzira na varijantu, Panda Van isporučivaće se sa zatamnjenim zadnjim staklima, a iza sedišta nalaziće se metalna mreža koja štiti putnički odeljak kabine od udara premeta koji se transportuju.

U opciji sa samo dva sedišta, Panda Van imaće čvrstu, sklopivu prekrivku na podu automobila kojom se razdvaja gornji teretni prostor od praktičnih pregrada koje se nalaze u podu vozila.

Kupcima će biti ponuđena dva nivoa opreme, Pop, u verziji sa dva sedišta, i Easy paket, kod opcije sa zadnjim, preklopivim sedištima.

FIAT Panda Van biće dostupan sa dva pogonska agregata, 1.2 litarskim benzincem sa 69 ks i 1.3 litarskim MultiJet dizel motorom sa 75 ks.

U Italiji, cena startuje od 8.850 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik