Novi "Folksvagen turan" stiže u septembru

Bez autora
Apr 12 2010

"Folksvagen" je na Salonu automobila u Lajpcigu predstavio novi model "turana". "Folksvagen" (VW) je skinuo veo sa novog "turana". Da podsetimo, reč je o dopadljivom monovolumenu, koji je u svom segmentu najprodavaniji u Nemačkoj sa čak pedeset procenata tržišnog udela, odnosno 1,13 miliona prodatih jedinica širom sveta. Novi "VW turan" je dobio novi gril hladnjaka, zadnju signalnu grupu u LED tehnologiji, nove alu naplatke i hromirane aplikacije na bokovima. Izmene, što se enterijera su takođe minimalne. Tu su novi finiši trima, novi info displej i pokazivači osvetljeni belim svetlom. Centralna konzola je takođe dobila hromirana oivičenja kontrolne sekcije i ventilacije. Što se tiče pogona za ovaj sedmosed, agregati koji su u igri obećavaju dobre performanse i malu potrošnju i emisiju CO2. Tu su novi 1,2 litarski TSI sa 105 konjskih snaga, i 1,4 litraš snage 140 konja.

Novi "Folksvagen turan" stiže u septembru"Folksvagen" je na Salonu automobila u Lajpcigu predstavio novi model "turana".

"Folksvagen" (VW) je skinuo veo sa novog "turana". Da podsetimo, reč je o dopadljivom monovolumenu, koji je u svom segmentu najprodavaniji u Nemačkoj sa čak pedeset procenata tržišnog udela, odnosno 1,13 miliona prodatih jedinica širom sveta.

Novi "VW turan" je dobio novi gril hladnjaka, zadnju signalnu grupu u LED tehnologiji, nove alu naplatke i hromirane aplikacije na bokovima.

Izmene, što se enterijera su takođe minimalne. Tu su novi finiši trima, novi info displej i pokazivači osvetljeni belim svetlom. Centralna konzola je takođe dobila hromirana oivičenja kontrolne sekcije i ventilacije.

Što se tiče pogona za ovaj sedmosed, agregati koji su u igri obećavaju dobre performanse i malu potrošnju i emisiju CO2. Tu su novi 1,2 litarski TSI sa 105 konjskih snaga, i 1,4 litraš snage 140 konja.

Boje dizela brane 1.6 TDI koji dolazi u dva izdanja, sa 90 i 105 konjskih snaga, dok je 2,0 litarska verzija dostupna sa 140 ili 170 konjskih snaga. Ono što je takođe bitno je da 1.2 TSI i 1.6 TDI mogu dobiti BlueMotion Technology tretman sa start/stop sistemom.

ParkAssist sistem dobija nadogradnju za 2011., što znači da je automatsko parkiranje moguće i pri čeonim, ne samo paralelnim situacijama.

Prodaja novog "turana" počinje u septembru.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik