Novi HTC Sensation sa visokim kvalitetom zvuka

Bez autora
Sep 14 2011

Korporacija HTC predstavila je danas novi ''pametni'' telefon Sensation XE sa ''Beats Audio'' tehnologijom koja omogućava visok nivo kvaliteta zvuka i koji će na tržištu će biti dostupan od kraja septembra. ''Beats Audio'' je kombinacija softvera i hardvera koji omogućava da se muzika čuje na način kako je to izvođač zamislio, uz puniji zvuk basa i čistije vokale. Kada se koristi u kombinaciji sa ''Beats by Dr. Dre'' slušalicama, koje se stavljaju u uši, one se automatski prebacuju na govorni režim, puštajući audio numere uz najveći mogući kvalitet. Uz HTC Sensation XE ide i microSD karticom od osam ili 16GB, što korisniku omogućava da nosi sa sobom na hiljade muzičkih numera. Ovaj ''pametni'' telefon ima dual-core procesor od 1,5 GHz i proširenu bateriju koja omogućava duže slušanje, gledanje, pričanje, ali surfovanje internetom. Kvalitet zvuka je ključan za korisnikov doživljaj mobilnog telefona.

Novi HTC Sensation sa visokim kvalitetom zvukaKorporacija HTC predstavila je danas novi ''pametni'' telefon Sensation XE sa ''Beats Audio'' tehnologijom koja omogućava visok nivo kvaliteta zvuka i koji će na tržištu će biti dostupan od kraja septembra.

''Beats Audio'' je kombinacija softvera i hardvera koji omogućava da se muzika čuje na način kako je to izvođač zamislio, uz puniji zvuk basa i čistije vokale.

Kada se koristi u kombinaciji sa ''Beats by Dr. Dre'' slušalicama, koje se stavljaju u uši, one se automatski prebacuju na govorni režim, puštajući audio numere uz najveći mogući kvalitet.

Uz HTC Sensation XE ide i microSD karticom od osam ili 16GB, što korisniku omogućava da nosi sa sobom na hiljade muzičkih numera.

Ovaj ''pametni'' telefon ima dual-core procesor od 1,5 GHz i proširenu bateriju koja omogućava duže slušanje, gledanje, pričanje, ali surfovanje internetom.

Direktor marketinga i prodaje HTC korporacije Džejson Mekenzi je istakao da je kvalitet zvuka ključan za korisnikov doživljaj mobilnog telefona.

''Stalno pomeramo granice u audio mogućnostima telefona kako bi obuhvatili ne samo poboljšanje glasa, već i muzike, filmova i igara", kazao je Mekenzi.

HTC Sensation XE će biti dostupan na evropskom, srednjeistočnom, afričkom i azijsko-pacifičkom tržištu od kraja septembra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik