Novi Toyota AYGO - zvezda Sajma u Ženevi 2014.

Bez autora
Feb 20 2014

Novi Toyota AYGO će zauzeti centralnu poziciju na Toyotinom štandu predstojećeg Sajma automobila u Ženevi, koji se održava od 4. do 16. marta. Sa dizajnom nazvanim "J-Playful", doneće novu dimenziju zabave i svežine u A segment.Ono što sam želeo da napravim je automobil koji se izdvaja na japanski način, kako bi podstakao kreativnost kupaca širom Evrope. Stoga sam dopustio da me inspiriše današnja japanska mladalačka kultura, rekao je glavni inženjer David Terai.

Novi Toyota AYGO - zvezda Sajma u Ženevi 2014.Novi Toyota AYGO će zauzeti centralnu poziciju na Toyotinom štandu predstojećeg Sajma automobila u Ženevi, koji se održava od 4. do 16. marta.

Sa dizajnom nazvanim "J-Playful", doneće novu dimenziju zabave i svežine u A segment. Glavni inženjer David Terai je zagolicao našu maštu:

"Ono što sam želeo da napravim je automobil koji se izdvaja na japanski način, kako bi podstakao kreativnost kupaca širom Evrope. Stoga sam dopustio da me inspiriše današnja japanska mladalačka kultura", rekao je glavni inženjer David Terai.

Toyota AYGO će biti predstavljen 4. marta na konferenciji za medije u 8:30 časova, na Toyotinom štandu u hali 4.

Sajam takođe obeležava evropska premijera Toyotinog FCV koncepta sa pogonom na gorive ćelije, kao i FV2, koncepta mobilnosti u budućnosti koji istražuje nov način interakcije između vozača, automobila i životne sredine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog

Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik