Odobren sporazum o turizmu BiH i Srbije

Bez autora
Apr 11 2010

Predsedništvo Bosne i Hercegovine (BiH) odlučilo je u petak da prihvati sporazuma o saradnji u turizmu sa Srbijom. Tim sporazumom BiH i Srbija će intenzivirati saradnju u oblasti turizma koja uključuje preduzimanje mera za pojednostavljivanje prelaska granice tokom cele godine i povećanje sigurnosti turista koji putuju iz jedne u drugu zemlju. Tim sporazumom će se insistirati na razmeni informacija o investicijama u turizam. Predsedništvo BiH ovlastilo je ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mladena Zirojevića da potpiše taj sporazum sa Vladom Srbije.

Odobren sporazum o turizmu BiH i SrbijePredsedništvo Bosne i Hercegovine (BiH) odlučilo je u petak da prihvati sporazuma o saradnji u turizmu sa Srbijom.

Tim sporazumom BiH i Srbija će intenzivirati saradnju u oblasti turizma koja uključuje preduzimanje mera za pojednostavljivanje prelaska granice tokom cele godine i povećanje sigurnosti turista koji putuju iz jedne u drugu zemlju.

Kako je saopšteno iz Predsedništva BiH, tim sporazumom će se insistirati na razmeni informacija o investicijama u turizam. Predsedništvo BiH ovlastilo je ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mladena Zirojevića da potpiše taj sporazum sa Vladom Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik