Ovo su mala gradska vozila koja možete da kupite do 4.000 evra

Bez autora
Sep 17 2019

Kao i kod drugih segmenata, za one koji se odluče da nabave mali gradski auto brojni su faktori koje treba uzeti u obzir. Iako neki modeli uopšteno predstavljaju najbolji izbor, kao i kod kupovine bilo kojeg polovnog vozila ipak treba dosta toga razmotriti. Pokušaćemo da vam malo olakšamo izbor, a vas pozivamo da pogledate i ostatak ponude iz ovog segmenta. Prvi automobil na listi je Opel Corsa. Corsa je u svim istraživanjima na samom vrhu kada su ovakva vozila u pitanju. Ova, pored svega što jedna Corsa nudi, ima i bogat paket opreme koji ujedno nudi i komfor u vožnji i estetski doživljaj. Sledi Toyota Yaris. Iako je Aygo postao veoma popularan model Toyote, ipak Yaris i dalje drži primat kada su mali gradski auti ovog japanskog proizvođača u pitanju. Mali potrošač, kompaktan, a sa druge strane sa pet vrata - pozivamo vas da odvojite malo vremena i pogledate ovaj auto.

Ovo su mala gradska vozila koja možete da kupite do 4.000 evraKao i kod drugih segmenata, za one koji se odluče da nabave mali gradski auto brojni su faktori koje treba uzeti u obzir. Iako neki modeli uopšteno predstavljaju najbolji izbor, kao i kod kupovine bilo kojeg polovnog vozila ipak treba dosta toga razmotriti.

Pokušaćemo da vam malo olakšamo izbor, a vas pozivamo da pogledate i ostatak ponude iz ovog segmenta.

OPEL CORSA

Corsa je u svim istraživanjima na samom vrhu kada su ovakva vozila u pitanju. Ova, pored svega što jedna Corsa nudi, ima i bogat paket opreme koji ujedno nudi i komfor u vožnji i estetski doživljaj.

TOYOTA YARIS

Iako je Aygo postao veoma popularan model Toyote, ipak Yaris i dalje drži primat kada su mali gradski auti ovog japanskog proizvođača u pitanju. Mali potrošač, kompaktan, a sa druge strane sa pet vrata - pozivamo vas da odvojite malo vremena i pogledate ovaj auto.

FORD FIESTA

Priča o ovom segmentu je nepotpuna ukoliko se izostavi Fiesta. Svega devet godina stara, u ovom segmentu i ovom cenovnom rangu je sigurno nepogrešiv izbor.

HYUNDAI GETZ

Još jedno azijsko vozilo, ovoga puta južnokorejskog proizvođača. Verovatno jedan od najboljih modela gradskih vozila koji dolazi sa ovog kontinenta, a nama je baš ovaj zapao za oko.

SEAT IBIZA

Najpoznatiji model ovog španskog proizvođača pripada ovom segmentu. Mi smo izdvojili ovo vozilo, a vi naravno, kao i kod svih drugih modela, pogledajte i ostatak ponude.

RENAULT TWINGO

Francuska + gradsko vozilo = Twingo. Ovo je najprostija jednačina i najlakše pojašnjenje za ovaj model. Izdvojeno vozilo poseduje dosta dodatne opreme a Euro 5 motor i godina proizvodnje je ono što nam je dodatno skrenulo pažnju na njega.

VOLKSWAGEN POLO

Priča ne bi bila zaokružena bez ovog čuvenog modela. Teško je bilo izdvojiti samo jedno vozilo, ali je naša odluka ipak pala na VW Polo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik