Panasonic predstavio terminal tablet Vieru

Bez autora
Jan 10 2011

Panasonic je predstavio novi tablet terminal Viera za servise sa cloud tehnologijom, u spoju sa digitalnom televizijom. Novi terminal ima mali LCD touchscreen, a kreiran je tako da lako uspostavlja vezu sa digitalnom televizijom i nudi mogućnosti koje su do sada bile dostupne samo posredstvom Interneta. Navigacija je na Vieri napravljena tako da korisnik lako koristi cloud servise, a može da posluži i kao „podekran” za prikazivanje slika i informacija, koje se prikazuju na televizoru sa kojim je povezan. Veličina ekrana kreće se od četiri do deset inča, tanak je i lagan i zaštićen od elekričnih udara. Svetska promocija novog uređaja koji će se na tržištu pojaviti tokom ove godine upriličena je na sajmu elektronike CES u Las Vegasu, koji je počeo u četvrtak, a traje do 9. januara.

Panasonic predstavio terminal tablet VieruPanasonic je predstavio novi tablet terminal Viera za servise sa cloud tehnologijom, u spoju sa digitalnom televizijom.

Novi terminal ima mali LCD touchscreen, a kreiran je tako da lako uspostavlja vezu sa digitalnom televizijom i nudi mogućnosti koje su do sada bile dostupne samo posredstvom Interneta.

Navigacija je na Vieri napravljena tako da korisnik lako koristi cloud servise, a može da posluži i kao „podekran” za prikazivanje slika i informacija, koje se prikazuju na televizoru sa kojim je povezan.

Veličina ekrana kreće se od četiri do deset inča, tanak je i lagan i zaštićen od elekričnih udara.

Svetska promocija novog uređaja koji će se na tržištu pojaviti tokom ove godine upriličena je na sajmu elektronike CES u Las Vegasu, koji je počeo u četvrtak, a traje do 9. januara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik