Pariska premijera ekskluzivnog "fiata 500 baj Guči"

Bez autora
May 10 2011

Eksluzivni sofisticirani automobil "fiat 500 baj Guči", nastao u saradnji dva najpoznatija italijanska brenda oduševio je ljubitelje vožnje visokog stila, na premijeri u pariskom salonu "MotorVillage". Model je u francusku prestonicu, stigao odmah nakon prikazivanja na čuvenoj nedelji mode u Milanu i salonu automobila u Ženevi. Parižani su tu mogli da uživaju u bisernom sjaju belog "fiata 500 baj Guči", ali je istovremeno, na koktelu u "Gučijevoj" prodavnici u pariskoj aveniji Montaigne posetioce zasenila crna verzija modela. Gosti su tu mogli da vide i modnu kolekciju "500 baj Guči" i brojne modne detalje inspirisane saradnjom dva čuvena italijanska brenda. "Fiat 500 baj Guči" nastao je kao rezultat saradnje Fride Đanini, kreativnog direktora modne kuće "Guči" i "Fiatovih" dizajnera kako bi se na kreativan način obeležila dva velika jubileja: 150 godina od ujedinjenja Italije i 90 godina postojanja brenda "Guči". Partnerstvo je nastavak tradicionalne saradnje "Fiata" sa prestižnim modnim kućama.

Pariska premijera ekskluzivnog "fiata 500 baj Guči"Eksluzivni sofisticirani automobil "fiat 500 baj Guči", nastao u saradnji dva najpoznatija italijanska brenda oduševio je ljubitelje vožnje visokog stila, na premijeri u pariskom salonu "MotorVillage".

Model je u francusku prestonicu, stigao odmah nakon prikazivanja na čuvenoj nedelji mode u Milanu i salonu automobila u Ženevi. Parižani su tu mogli da uživaju u bisernom sjaju belog "fiata 500 baj Guči", ali je istovremeno, na koktelu u "Gučijevoj" prodavnici u pariskoj aveniji Montaigne posetioce zasenila crna verzija modela.

Gosti su tu mogli da vide i modnu kolekciju "500 baj Guči" i brojne modne detalje inspirisane saradnjom dva čuvena italijanska brenda.

"Fiat 500 baj Guči" nastao je kao rezultat saradnje Fride Đanini, kreativnog direktora modne kuće "Guči" i "Fiatovih" dizajnera kako bi se na kreativan način obeležila dva velika jubileja: 150 godina od ujedinjenja Italije i 90 godina postojanja brenda "Guči". Partnerstvo je nastavak tradicionalne saradnje "Fiata" sa prestižnim modnim kućama.

Nakon Pariza, automobil će biti prikazan u Londonu i Tokiju, a potom slede komercijalna predstavljanja širom Evrope. Taj ekskluzivni model moguće je poručiti do kraja juna, isključivo putem online porudžbine na www.500bygucci.com, dok će redovna prodaja početi do kraja godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik