Prolom Banja popunjena za doček 2014!

Bez autora
Apr 11 2013

Prolom Banja je rasprodala sav smeštaj i mesta u restoranu za doček 2014. godine. Rezervacije devet meseci unapred zatražile su turističke agencije iz Bugarske. Za samo dva dana, svi raspoloživi kapaciteti u Prolom Banji su rasprodati za 189 evra po osobi. To je trodnevni aranžman za 404 soba u Hotelu Radan. Nije se očekivalo da neko ovoliko rano zatraži rezervacije za doček Nove godine, pa su morali da za samo dva dana formiraju cene i preduzmu sve druge mere, i da već sada počnu pripremu jer je to veliki broj turista. Proteklih godina turisti iz Bugarske su redovni posetioci Prolom Banje i obližnjih znamenitosti kao što je Đavolja varoš. Samo povodom 8. marta u Prolom Banji je bilo 300 turista iz Bugarske. Prolom Banja je u sastavu turističkog preduzaće Planinka, iz Kuršumlije.

Prolom Banja popunjena za doček 2014!Prolom Banja je rasprodala sav smeštaj i mesta u restoranu za doček 2014. godine, izjavio je agenciji Beta direktor te banje Zlatko Veljović.

"Rezervacije devet meseci unapred zatražile su turističke agencije iz Bugarske. Za samo dva dana, svi raspoloživi kapaciteti u Prolom Banji su rasprodati za 189 evra po osobi. To je trodnevni aranžman za 404 soba u Hotelu Radan", rekao je Veljović.

"Nismo očekivali da neko ovoliko rano zatraži rezervacije za doček Nove godine, pa smo morali da za samo dva dana formiramo cene i preduzmemo sve druge mere, i da već sada počnemo pripremu jer je to veliki broj turista", kazao je Veljović.

Proteklih godina turisti iz Bugarske su redovni posetioci Prolom Banje i obližnjih znamenitosti kao što je Đavolja varoš. Samo povodom 8. marta u Prolom Banji je bilo 300 turista iz Bugarske.

Prolom Banja je u sastavu turističkog preduzaće Planinka, iz Kuršumlije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik