Rade duplo duže

Bez autora
May 03 2010

Novi „Fudžicu“ lajfbuk prenosivi računari mogu da rade na baterije i do 75 odsto duže u odnosu na prethodnu generaciju uređaja ove serije, zahvaljujući najsavremenijim litijum-jonskim baterijama. Model „lajfbuk“ E780, na primer, postiže rezultate rada na baterije u trajanju čak do 18 sati. Fudžicu tehnologija „eko-dugme“ dodatno doprinosi uštedi energije baterije time što korisnicima omogućava da na to sami utiču. Pritiskom na dugme, korisnici mogu da isključe energetski najzahtevnije funkcije računara poput „fajer-vajer“ interfejsa za brz prenos podataka, priključke za eksterne memorijske kartice i optičke uređaje, kao i da smanje osvetljenje ekrana.

Rade duplo dužeNovi „Fudžicu“ lajfbuk prenosivi računari mogu da rade na baterije i do 75 odsto duže u odnosu na prethodnu generaciju uređaja ove serije, zahvaljujući najsavremenijim litijum-jonskim baterijama.

Model „lajfbuk“ E780, na primer, postiže rezultate rada na baterije u trajanju čak do 18 sati.

Fudžicu tehnologija „eko-dugme“ dodatno doprinosi uštedi energije baterije time što korisnicima omogućava da na to sami utiču. Pritiskom na dugme, korisnici mogu da isključe energetski najzahtevnije funkcije računara poput „fajer-vajer“ interfejsa za brz prenos podataka, priključke za eksterne memorijske kartice i optičke uređaje, kao i da smanje osvetljenje ekrana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik