Redizajnirana Captiva SUV debitovala u Ženevi

Bez autora
Mar 15 2013

Široko priznat kao kreator čitavog SUV segmenta sa modelom Suburban iz 1935. godine, Chevrolet ima preko 75 godina iskustva u dizajniranju sjajnih sportsko-terenskih vozila. Na Sajmu automobila u Ženevi, ovaj brend je po prvi put predstavio restilizovano izdanje svog kompaktnog Captiva SUV-a u Evropi. Nova Captiva donosi nekoliko promena u prednjem i zadnjem delu vozila, uključujući i novo LED zadnje svetlo, uglaste hromirane krajeve izduvnih cevi, i remodeliran branik. U gornjem prednjem delu, model nosi niži branik, novu masku hladnjaka, kao i restilizovane maglenke. Nove 18-inčne alu-felne dodatno poboljšavaju pojavu Captive na putu. Captiva će sada posedovati paljenje motora bez ključeva kao standardnu karakteristiku kod viših nivoa opreme. U unutrašnjosti, vozilo donosi nove boje sedišta, nove materijale, i restilizovanu opremu instrument ploče. Dvozonski klima sistem, ledeno-plavo ambijentalno osvetljenje i grejanje zadnjih sedišta obezbeđuju čak i veću udobnost.

Redizajnirana Captiva SUV debitovala u ŽeneviŠiroko priznat kao kreator čitavog SUV segmenta sa modelom Suburban iz 1935. godine, Chevrolet ima preko 75 godina iskustva u dizajniranju sjajnih sportsko-terenskih vozila. Na Sajmu automobila u Ženevi, ovaj brend je po prvi put predstavio restilizovano izdanje svog kompaktnog Captiva SUV-a u Evropi.

Nova Captiva donosi nekoliko promena u prednjem i zadnjem delu vozila, uključujući i novo LED zadnje svetlo, uglaste hromirane krajeve izduvnih cevi, i remodeliran branik. U gornjem prednjem delu, model nosi niži branik, novu masku hladnjaka, kao i restilizovane maglenke. Nove 18-inčne alu-felne dodatno poboljšavaju pojavu Captive na putu.

Captiva će sada posedovati paljenje motora bez ključeva kao standardnu karakteristiku kod viših nivoa opreme. U unutrašnjosti, vozilo donosi nove boje sedišta, nove materijale, i restilizovanu opremu instrument ploče. Dvozonski klima sistem, ledeno-plavo ambijentalno osvetljenje i grejanje zadnjih sedišta obezbeđuju čak i veću udobnost.

Ponudivši do sedam sedišta, kao i dodatne opcije za udobnost, restilizovana Captiva je tipičan SUV za porodicu.

Chevrolet će dodatno podići lestvicu lansiranjem Trax modela u junu, njenog konkurenta u popularnom i brzo rastućem segmentu malih SUV modela. Trax će biti u ponudi sa prednjim pogonom i pogonom na sva četiri točka.

Sa modelima Captiva i Trax, Chevrolet će u Evropi ponuditi dva veoma upadljiva SUV vozila, oba sa karakteristikama čuvenog Chevrolet dizajna. Trax kombinuje agilnost malog automobila i raznovrsnost SUV-a, čime postaje savršen za današnje urbane korisnike. Veća i snažnija Captiva ima pojavu modela više klase. Captiva je idealan saputnik za one koji žele avanturu, ali im je potrebno više prostora, sposobnosti i te dodatne nijanse udobnosti.

Prodaja Traxa počinje u junu

Početak prodaje Traxa u Srbiji je planiran za jun ove godine. Chevrolet-ov novi mali SUV automobil se odlikuje sportskim, nadahnutim izgledom, izborom između tri energetski efikasna motora i sportskom vožnjom brzog odgovora na komande. Linija motora će obuhvatiti benzinsku jedinicu sa turbo punjenjem od 140 ks (103 kW) zapremine 1.4L, benzinac od 1.6L, kao i dizel motor od 1.7L koji daje 130 ks (96 kW).

Sve varijante sa manuelnim prenosom uključuju Start/Stop tehnologiju.

Trax se nudi u konfiguracijama sa pogonom na prednje (FWD) i pogonom na sve točkove (AWD).

Viši nivoi opreme kod Chevrolet Trax modela će sadržati Chevrolet MyLink tehnologiju kao standardan deo opreme, sistem koji preuzima sadržaj sa pametnih telefona na 7-inčni displej visoke rezolucije u boji, koji je osetljiv na dodir. Chevrolet MyLink će takođe omogućiti navigaciju putem namenske aplikacije za pametne telefone po imenu BringGo i dozvoliće pristup TuneIn internet radiju.

Korisnici MyLink sistema koji poseduju kompatibilan iPhone, koji koristi iOS6 sistem će moći da koriste Siri, pomoćni sistem, za obavljanje velikog broja zadataka dok bezbedno drže pogled na putu, a ruke na upravljaču.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik