Sezonski vozovi za Solun i Sofiju kreću od 14. juna

Bez autora
Jun 11 2019

„Srbija Voz“ a.d. saopštila je da će od 14. juna do 16. septembra 2019. godine, početi da saobraća sezonski međunarodni voz „Helas“ iz Topčidera za Solun. Putnici će na relaciji Đevđelija– Solun– Đevđelija biti prevoženi autobusima u organizaciji grčkih železnica, navodi se u saopštenju. Voz iz stanice Topčider za Solun polaziće u 18:35 časova, dok će iz Soluna polaziti u 18:51 čas. Kako se ističe, u sastavu voza biće kola sa sedištima drugog razreda i kola sa ležajima. Cena vozne karte u jednom smeru je 33,80 evra, povratne 54 evra, rezervacija sedišta tri evra i ležaja osam evra. Sezonski međunarodni voz iz Točidera za Sofiju, takođe, počinje da saobraća od 14. juna do 16. septembra. Polazak voza iz stanice Topčider je u 09:12 časova, a iz Sofije u 09:30 časova. U sastavu voza biće kola sa sedištima drugog razreda.

Sezonski vozovi za Solun i Sofiju kreću od 14. juna„Srbija Voz“ a.d. saopštila je da će od 14. juna do 16. septembra  2019. godine, početi da saobraća sezonski međunarodni voz „Helas“ iz Topčidera za Solun.

Putnici će na relaciji Đevđelija– Solun– Đevđelija biti prevoženi autobusima u organizaciji grčkih železnica, navodi se u saopštenju.

Voz iz stanice Topčider za Solun polaziće u 18:35 časova, dok će iz Soluna  polaziti u 18:51 čas.  Kako se ističe, u sastavu voza biće kola sa sedištima drugog razreda i kola sa ležajima.

Cena vozne karte u jednom smeru je 33,80 evra, povratne 54 evra, rezervacija sedišta tri evra i ležaja osam evra.

Sezonski međunarodni voz iz Točidera za Sofiju, takođe,  počinje da saobraća od 14. juna do 16. septembra. Polazak voza iz stanice Topčider  je u 09:12 časova, a iz Sofije u 09:30 časova.

U sastavu voza biće kola sa sedištima drugog razreda.

Cena vozne karte u jednom smeru je 20,60 evra, povratne 41,20 evra, rezervacija sedišta tri evra.

Sve dodatne informacije o polascima i ceni karata možete naći  na sajtu www.srbvoz.rs, kao i na fejsbuk stranici „Srbija Voz“ a.d.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik