Stigao novi, jedan i jedini - "HTC One M8"

Bez autora
Mar 25 2014

Nedavno predstavljanje „Samsungovog“ novog pametnog telefona stavilo je "HTC" u nezavidnu poziciju, ali se tajvanski džin nada da će današnjim predstavljanjem svog novog čeda pobediti u duelu protiv svog najvećeg Android rivala. "HTC" danas u Njujorku predstavio novi, potpuno redizajnirani "One M8", sa pet inča dijagonalom ekrana, metalnim kućištem i dve kamere. Nedavno predstavljanje „Samsungovog“ novog pametnog telefona stavilo je "HTC" u nezavidnu poziciju, ali se tajvanski džin nada da će današnjim predstavljanjem svog novog čeda pobediti u duelu protiv svog najvećeg Android rivala. Sistem sa dve kamere će, kako ističu, mnogo poboljšati kvalitet fotografija, ali i uvesti opcije pomoću kojih možete da manipulište slikama koje ste tek napravili.

Stigao novi, jedan i jedini - "HTC One M8""HTC" danas u Njujorku predstavio novi, potpuno redizajnirani "One M8", sa pet inča dijagonalom ekrana, metalnim kućištem i dve kamere.

Nedavno predstavljanje „Samsungovog“ novog pametnog telefona stavilo je "HTC" u nezavidnu poziciju, ali se tajvanski džin nada da će današnjim predstavljanjem svog novog čeda pobediti u duelu protiv svog najvećeg Android rivala.

"HTC" danas u Njujorku predstavio novi, potpuno redizajnirani "One M8", sa pet inča dijagonalom ekrana, metalnim kućištem i dve kamere.

Nedavno predstavljanje „Samsungovog“ novog pametnog telefona stavilo je "HTC" u nezavidnu poziciju, ali se tajvanski džin nada da će današnjim predstavljanjem svog novog čeda pobediti u duelu protiv svog najvećeg Android rivala.

Sistem sa dve kamere će, kako ističu, mnogo poboljšati kvalitet fotografija, ali i uvesti opcije pomoću kojih možete da manipulište slikama koje ste tek napravili.

Takođe, iznad zadnje kamere (četiri megapiksela sa "UltraPixel" rezolucijom) postavljen je senzor za dubinu, koji automatski određuje udaljenost objekata i njihovu „dubinu“ u fotografiji.

Prednja kamera ima pet megapiksela, što će, kako se šale ljudi iz "HTC", mnogo pomoći ljubiteljima „selfija“.

Sa donje strane telefona postoji slot za mikro SD karticu, kojom će dodatno moći da se poveća kapacitet ugrađene memorije od 16 gigabajta.

Konačno, "HTC One M8" će se do 10. aprila pojaviti u više od 100 zemalja širom sveta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik