Subvencionisani krediti za uštedu energije

Bez autora
May 16 2012

Banka Inteza počela je da prima zahteve građana za subvencionisane kredite za unapređenje energetske efikasnosti iz programa Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja. U zavisnosti od očekivanog procenta uštede energije, svim fizičkim licima, bez obzira da li su klijenti Banka Inteza ili ne, na raspolaganju su četiri kreditna modela, i to dinarski i evro krediti, sa hipotekom i bez ovog instrumenta zaštite. Krediti se odobravaju u iznosima od 20.000 do 1.500.000 dinara, odnosno od 1.000 do 15.000 evra, sa maksimalnim rokom otplate od 60 meseci za dinarske modele i 120 meseci za zajmove indeksirane u evrima. Najatraktivniji od ponuđenih modela je subvencionisani kredit za unapređenje energetske efikasnosti u dinarima koji Banka Inteza plasira u visini do 800.000 dinara bez učešća, depozita i žiranata sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom od šest posto na godišnjem nivou i efektivnom kamatnom stopom od 6,24 posto.

Subvencionisani krediti za uštedu energijeBanka Inteza počela je da prima zahteve građana za subvencionisane kredite za unapređenje energetske efikasnosti iz programa Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja.

U zavisnosti od očekivanog procenta uštede energije, svim fizičkim licima, bez obzira da li su klijenti Banka Inteza ili ne, na raspolaganju su četiri kreditna modela, i to dinarski i evro krediti, sa hipotekom i bez ovog instrumenta zaštite.

Krediti se odobravaju u iznosima od 20.000 do 1.500.000 dinara, odnosno od 1.000 do 15.000 evra, sa maksimalnim rokom otplate od 60 meseci za dinarske modele i 120 meseci za zajmove indeksirane u evrima.

Najatraktivniji od ponuđenih modela je subvencionisani kredit za unapređenje energetske efikasnosti u dinarima koji Banka Inteza plasira u visini do 800.000 dinara bez učešća, depozita i žiranata sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom od šest posto na godišnjem nivou i efektivnom kamatnom stopom od 6,24 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik