"Tojota jaris ven" samo za srpsko tržište

Bez autora
Mar 24 2010

Kompanija "Tojota Srbija" predstavila je na Međunarodnom salonu privrednih vozila i prateće opreme "Beotrak" (Beotruck), "jaris ven" (Yaris Van). Reč je o prvom modelu u toj klasi vozila, koji je u ponudi samo na srpskom tržištu. Na "Beotraku", koji će trajati do 27. marta, biće predstavljen i najpoznatiji komercijalni model tog prozviđača, mali teretnjak "tojota hiluks" (Hilux) koji sa više od 12 miliona isporučenih primeraka spada u 10 najprodavanijih automobila na svetu. "Hiluks" je i drugi najuspešniji model "Tojote" svih vremena. Jedno vozilo 'hiluks' za svrhu izlaganja brendirala je firma 'Zlatiborac', koja će na štandu tokom trajanja salona organizovati degustaciju svojih proizvoda. Na štandu je izložen i "avensis 1.6 valvematik tera" koji već ima ugrađeni taksimetar, svetleću oznaku za taksi vozilo na krovu vozila i štampač za račune.

"Tojota jaris ven" samo za srpsko tržišteKompanija "Tojota Srbija" predstavila je na Međunarodnom salonu privrednih vozila i prateće opreme "Beotrak" (Beotruck), "jaris ven" (Yaris Van).

Reč je o prvom modelu u toj klasi vozila, koji je u ponudi samo na srpskom tržištu.

Na "Beotraku", koji će trajati do 27. marta, biće predstavljen i najpoznatiji komercijalni model tog prozviđača, mali teretnjak "tojota hiluks" (Hilux) koji sa više od 12 miliona isporučenih primeraka spada u 10 najprodavanijih automobila na svetu.

"Hiluks" je i drugi najuspešniji model "Tojote" svih vremena.

"Jedno vozilo 'hiluks' za svrhu izlaganja brendirala je firma 'Zlatiborac', koja će na štandu tokom trajanja salona organizovati degustaciju svojih proizvoda", navedeno je u saopštenju.

Na štandu je izložen i "avensis 1.6 valvematik tera" koji već ima ugrađeni taksimetar, svetleću oznaku za taksi vozilo na krovu vozila i štampač za račune.

U ponudi je i "jaris" za auto škole, sa takozvanim "duplim komandama" za upravljanje vozilom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik