Tokom 2010. raspisano 134 tendera za kožu i proizvode od kože

Bez autora
May 09 2011

Prema podacima iz Godišnjaka 2010 (godišnje analize objavljenih tendera) koji je objavio Informacioni Servis Tender, tokom 2010. godine raspisano je ukupno 134 tendera za kožu i proizvode od kože na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije. Podaci su pokazali da je najviše tendera iz ovog sektora raspisano u Bosni i Hercegovini i to 50 tendera, a odmah zatim sledi Srbija sa objavljenih 47 tendera. Na području Hrvatske tokom 2010. godine raspisano je 24 tendera, a u Makedoniji je raspisano osam tendera. Crna Gora se nalazi na poslednjem mestu sa četiri objavljena tendera. U okviru ove kategorije najviše tendera je raspisano za predmete od kože (koferi, ručne torbe, tašne, kaiševi) i to 72 tendera. Za kožnu obuću je raspisano 46, a za kožu 16 tendera.

Tokom 2010. raspisano 134 tendera za kožu i proizvode od kožePrema podacima iz Godišnjaka 2010 (godišnje analize objavljenih tendera) koji je objavio Informacioni Servis Tender, tokom 2010. godine raspisano je ukupno 134 tendera za kožu i proizvode od kože na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije.

Podaci su pokazali da je najviše tendera iz ovog sektora raspisano u Bosni i Hercegovini i to 50 tendera, a odmah zatim sledi Srbija sa objavljenih 47 tendera.

Na području Hrvatske tokom 2010. godine raspisano je 24 tendera, a u Makedoniji je raspisano osam tendera.  

Crna Gora se nalazi na poslednjem mestu sa četiri objavljena tendera.

U okviru ove kategorije najviše tendera je raspisano za predmete od kože (koferi, ručne torbe, tašne, kaiševi) i to 72 tendera. Za kožnu obuću je raspisano 46, a za kožu 16 tendera.

Sponzori Godišnjaka 2010 za kategoriju Koža i predmeti od kože su: Poslovnazena.com, DM Kopa, Princ Leather, Poslovi.rs.

Kompletnu analizu broja objavljenih tendera za svaku od kategorija po državama, kao i za svaki region u okviru država možete pogledati u Godišnjaku 2010 ili na sajtu analize.tenderi.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik