Tražena Kosta Brava

Bez autora
May 17 2010

Turista iz Srbije u španskim letovalištima ove godine biće bar duplo više nego ranijih sezona, odnosno oko 30.000. Na Kosta Bravi, nedaleko od Barselone, treba očekivati pravu navalu naših građana. Do ovog letovališta stiže se i autobuskim prevozom iz Srbije, što je i najpopularniji vid dolaska, jer tako usput mogu da se vide i Italija i Azurna obala. Prodaja aranžmana za Španiju ide bolje nego lane u ovo doba. Grčka će, međutim, i ove godine biti destinacija broj jedan. Aranžmani za predsezonu odavno su rasprodati, a polako se „pune“ i grčka ostrva. Putnici za Crnu Goru interesuju se isto kao i lane zahvaljujući, pre svega, dobroj cenovnoj politici. Crnogorski hotelijeri su na vreme ponudili popuste i akcije. Građanima Srbije, otkad su ukinute šengen vize, mnogo više putuju u inostranstvo. U prva tri meseca ove godine građani su iz zemlje izneli 177 miliona dolara, sedam odsto više nego u istom periodu lane.

Tražena Kosta BravaTurista iz Srbije u španskim letovalištima ove godine biće bar duplo više nego ranijih sezona, odnosno oko 30.000.

Na Kosta Bravi, nedaleko od Barselone, treba očekivati pravu navalu naših građana. Do ovog letovališta stiže se i autobuskim prevozom iz Srbije, što je i najpopularniji vid dolaska. jer tako usput mogu da se vide i Italija i Azurna obala.

- Prodaja aranžmana za Španiju ide bolje nego lane u ovo doba - kaže Milica Žarković, iz „Kontikija“.

- Grčka će, međutim, i ove godine biti destinacija broj jedan. Aranžmani za predsezonu odavno su rasprodati, a polako se „pune“ i grčka ostrva.

- Putnici za Crnu Goru interesuju se isto kao i lane zahvaljujući, pre svega, dobroj cenovnoj politici - kaže Milica Žarković.

- Crnogorski hotelijeri su na vreme ponudili popuste i akcije.

Više se putuje

Građani Srbije, otkad su ukinute šengen vize, mnogo više putuju u inostranstvo. U prva tri meseca ove godine građani su iz zemlje izneli 177 miliona dolara, sedam odsto više nego u istom periodu lane.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik