Turska: Tenis na talasima

Bez autora
Feb 13 2012

Antalijska rivijera kao biser turističke ponude Turske spremna je da, po prihvatljivoj ceni, zadovolji zahteve najprobirljivijeg i najzahtevnijeg gosta. Međutim u moru velikih i luksuznih hotela na turskoj obali, jedan se posebno izdvaja. Nedaleko od drevnog Sidea smešten je hotel „Ali Bej klub i park“, u koje turistička agencija „1A travel“ vodi turiste iz Srbije, po pristupačnim cenama. A ono po čemu je ovaj rizort specifičan su čak 64 teniska terena, koja ovo mesto čine najvećim teniskim centrom na Mediteranu. Prvo što upadna u oči je raznovrsna ponuda, tako da gost ima mogućnost da sve svoje potrebe zadovolji na jednom mestu. Sobe su luksuzno opremljene, od kablovske televizije, mini-bara, sefa, telefona i još mnogo toga. Na meniju restorana, koji su gostima otvoreni skoro po ceo dan, domaćini su pažljivo izbalansirali spoj nacionalne turske i svetske kuhinje. Samo za ručak, recimo, služi se oko 200 jela i poslastica, što kod posetioca stvara utisak da se našao u jednoj od bajki iz 1001 noći.

Turska: Tenis na talasimaAntalijska rivijera kao biser turističke ponude Turske spremna je da, po prihvatljivoj ceni, zadovolji zahteve najprobirljivijeg i najzahtevnijeg gosta.

Međutim u moru velikih i luksuznih hotela na turskoj obali, jedan se posebno izdvaja. Nedaleko od drevnog Sidea smešten je hotel „Ali Bej klub i park“, u koje turistička agencija „1A travel“ vodi turiste iz Srbije, po pristupačnim cenama. A ono po čemu je ovaj rizort specifičan su čak 64 teniska terena, koja ovo mesto čine najvećim teniskim centrom na Mediteranu.

Prvo što upadna u oči je raznovrsna ponuda, tako da gost ima mogućnost da sve svoje potrebe zadovolji na jednom mestu. Sobe su luksuzno opremljene, od kablovske televizije, mini-bara, sefa, telefona i još mnogo toga. Na meniju restorana, koji su gostima otvoreni skoro po ceo dan, domaćini su pažljivo izbalansirali spoj nacionalne turske i svetske kuhinje. Samo za ručak, recimo, služi se oko 200 jela i poslastica, što kod posetioca stvara utisak da se našao u jednoj od bajki iz 1001 noći.

Gosti hotela imaju priliku da se zabave kroz najraznovrsnije sportske sadržaje Tu su i raznovrsni sportski sadržaji, od sportova na vodi do odbojke, fudbala, streličarstva. „Ali Bej klub“ je poznat kao najveći teniski hotel na Mediteranu sa 64 terena, na kojima se, kako su nam s ponosom napomenuli domaćini, oprobala i naša Jelena Janković. Tu su i nezaobilazni akva-parkovi, bazeni za decu i odrasle i velike i beskrajno čiste plaže koje poseduju oba hotela.

- Turisti koji odluče da svoj odmor provedu u hotelu „Ali Bej klub i park“, mogu „proći“ veoma povoljno - kažu u agenciji „1A travel“. - Naime, za uplate do 31. marta, naši klijenti dobijaju 15 odsto popusta.

Vredni domaćini vode računa i o kulturnom programu, tako da se iz večeri u veče organizuju spektakli sa igrama i plesovima iz celog sveta. Gostima će se svakog momenta na usluzi naći nasmejani animatori, spremni da udovolje njihovim željama. Na pomen da ste iz Srbije ili „Srbistana“, kako kažu domaćini, svuda će vas dočekati prijateljski osmeh. Ako ste raspoloženi za šoping, očekuje vas tradicionalno pogađanje za cenu koja se nekad može spustiti i na četvrtinu početne. Sve zavisi od vaše veštine. Tu su i barovi koji su otvoreni do kasno u noć i odlična su priprema za provod u diskoteci, koju ovaj hotel takođe poseduje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik