„Volt“ kao urbani terenac

Bez autora
May 03 2010

"Ševrolet" je na Salonu u Pekingu predstavio koncept višenamenskog električnog vozila "volt MPV5" koji koristi isti pogonski sistem i osnovu kao i "volt" za vožnju bez emisije štetnih gasova. Aerodinamični MPV5 je dizajniran da pruža što manji otpor vetru, kako bi se povećala autonomija. "Voltek" sistema omogućava konceptu da dostigne maksimalne mogućnosti kada su u pitanju brzina i ubrzanje, noseći vozilo i pet putnika na udaljenost do 51,5 km koristeći samo električni pogon. Dimenzije "ševroleta MPV5" su u granicama urbanih krosovera - dugačak je 4,585 metara, širok 1,871 i visok 1,612, dok je međuosovinsko rastojanje 2,76 metara. Osnovna zapremina prtljažnika je 863 litra, a obaranje drugog reda sedišta dobija se prostor od 1.764 litra.

„Volt“ kao urbani terenac"Ševrolet" je na Salonu u Pekingu predstavio koncept višenamenskog električnog vozila "volt MPV5" koji koristi isti pogonski sistem i osnovu kao i "volt" za vožnju bez emisije štetnih gasova.

Aerodinamični MPV5 je dizajniran da pruža što manji otpor vetru, kako bi se povećala autonomija. "Voltek" sistema omogućava konceptu da dostigne maksimalne mogućnosti kada su u pitanju brzina i ubrzanje, noseći vozilo i pet putnika na udaljenost do 51,5 km koristeći samo električni pogon.

Dimenzije "ševroleta MPV5" su u granicama urbanih krosovera - dugačak je 4,585 metara, širok 1,871 i visok 1,612, dok je međuosovinsko rastojanje 2,76 metara. Osnovna zapremina prtljažnika je 863 litra, a obaranje drugog reda sedišta dobija se prostor od 1.764 litra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik