Zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini

Bez autora
Sep 07 2011

Sekretarijat za privredu Grada Beograda raspisao je konkurs za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada. Konkursom je planirano davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta površine 4.523 hektara, koje se nalazi na području opština Barajevo, Voždovac, Grocka, Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Sopot, Surčin i Čukarica. Ovo zemljište obuhvaćeno je Godišnjim programom zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Beograda za 2011. godinu. Pravo učešća u javnom nadmetanju za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini imaju pravna i fizička lica koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava. Formular prijave i adresirane koverte odnosno štampane nalepnice sa adresom Gradske uprave grada Beograda mogu se preuzeti u Sekretarijatu za privredu u Ulici kraljice Marije 1.

Zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojiniSekretarijat za privredu Grada Beograda raspisao je konkurs za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada.

Konkursom je planirano davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta površine 4.523 hektara, koje se nalazi na području opština Barajevo, Voždovac, Grocka, Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Sopot, Surčin i Čukarica. Ovo zemljište obuhvaćeno je Godišnjim programom zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Beograda za 2011. godinu.

Pravo učešća u javnom nadmetanju za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini imaju pravna i fizička lica koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava. Formular prijave i adresirane koverte odnosno štampane nalepnice sa adresom Gradske uprave grada Beograda mogu se preuzeti u Sekretarijatu za privredu u Ulici kraljice Marije 1.

Dokumentacija za prijavljivanje može da se podnese 30. septembra 2011. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik