Aerodrom "Nikola Tesla" među prvih 20 po redovnosti saobraćaja

Bez autora
Mar 02 2016

Tokom februara na Aerodromu Nikola Tesla Beograd registrovana je do sada najbolja redovnost polazaka aviona na mesečnom nivou. Pažljivo mereni podaci govore da je u proteklom mesecu 93% letova započeto bez kašnjenja, da je bilo svega 1% letova sa tzv. velikim kašnjenjem od preko 60 minuta, a da je na uzorku svih obavljenih letova prosečno kašnjenje iznosilo manje od 4 minuta. Na beogradskom aerodromu se, uz ispunjavanje svih međunarodnih tehničkih i bezbednosnih kriterijuma opsluge aviona i putnika, redovno prati i kontroliše brzina obavljanja poslova svih službi koje doprinose da se putovanje od samog početka odvija komforno, pouzdano i u skladu sa redom letenja. Poboljšani rezultati u pogledu redukcije kašnjenja letova izmereni od početka 2016. godine daju nadu da će se Aerodrom Nikola Tesla Beograd ove godine uvrstiti na prestižnu listu 20 aerodroma u svetu sa najredovnijim obavljanjem avio-saobraćaja u svojoj kategoriji.

Aerodrom Tokom februara na Aerodromu Nikola Tesla Beograd registrovana je do sada najbolja redovnost polazaka aviona na mesečnom nivou.

Pažljivo mereni podaci govore da je u proteklom mesecu 93% letova započeto bez kašnjenja, da je bilo svega 1% letova sa tzv. velikim kašnjenjem od preko 60 minuta, a da je na uzorku svih obavljenih letova prosečno kašnjenje iznosilo manje od 4 minuta.

Na beogradskom aerodromu se, uz ispunjavanje svih međunarodnih tehničkih i bezbednosnih kriterijuma opsluge aviona i putnika, redovno prati i kontroliše brzina obavljanja poslova svih službi koje doprinose da se putovanje od samog početka odvija komforno, pouzdano i u skladu sa redom letenja.

Poboljšani rezultati u pogledu redukcije kašnjenja letova izmereni od početka 2016. godine daju nadu da će se Aerodrom Nikola Tesla Beograd ove godine uvrstiti na prestižnu listu 20 aerodroma u svetu sa najredovnijim obavljanjem avio-saobraćaja u svojoj kategoriji, u koju spadaju aerodromi sa opsegom od 3 do 10 miliona sedišta u polasku na godišnjem nivou, saopšteno je danas.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik