Aerodromu "Nikola Tesla" nagrada "Le Fonti"

Bez autora
Oct 23 2017

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" dobio je nagradu "Le Fonti" za regionalnu izvrsnost u inovacijama, koja se dodeljuje u kategorijama alternativne investicije, poslovne mogućnosti, globalne korporativne izvrsnosti, zelene ekonomije, prava i filantropije.U ime beogradskog aerodroma nagradu u Londonu primio je rukovodilac u sektoru investicija Petar Novaković. Nagrada "Le Fonti" jedan je od vodećih svetskih sistema rangiranja i organizator ceremonijalne dodele nagrada "Excellence in Innovation & Leadership", a održava se u najznačajnijim finansijskim centrima, kao što su Hongkong, Dubai, London, Singapur, Milano i Njujork.

Aerodromu "Nikola Tesla" nagrada "Le Fonti"Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" dobio je nagradu "Le Fonti" za regionalnu izvrsnost u inovacijama, koja se dodeljuje u kategorijama alternativne investicije, poslovne mogućnosti, globalne korporativne izvrsnosti, zelene ekonomije, prava i filantropije.

U ime beogradskog aerodroma nagradu u Londonu primio je rukovodilac u sektoru investicija Petar Novaković.

Nagrada "Le Fonti" jedan je od vodećih svetskih sistema rangiranja i organizator ceremonijalne dodele nagrada "Excellence in Innovation & Leadership", a održava se u najznačajnijim finansijskim centrima, kao što su Hongkong, Dubai, London, Singapur, Milano i Njujork.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik