Air Canada Rouge uvela izravni let između Zagreba i Toronta

Bez autora
Jun 03 2018

Tradicionalnim vodenim pozdravom u Zračnoj luci Franjo Tuđman obilježen je dolazak novog zrakoplovnog prijevoznika Air Canada Rouge na liniji Toronto-Zagreb-Toronto. Air Canada Rouge je najveći kanadski avioprijevoznik s flotom od preko 400 zrakoplova koji prometuju na više od 350 odredišta u Kanadi i svijetu. U Hrvatskoj je posljednji put letio u ljeto 1991. godine i svojim ponovnim dolaskom obogatit će Zagreb i zagrebačku zračnu luku još jednim interkontinentalnim letom.

Air Canada Rouge uvela izravni let između Zagreba i TorontaAir Canada Rouge uvela izravni let između Zagreba i TorontaTradicionalnim vodenim pozdravom u Zračnoj luci Franjo Tuđman obilježen je dolazak novog zrakoplovnog prijevoznika Air Canada Rouge na liniji Toronto-Zagreb-Toronto.

Air Canada Rouge je najveći kanadski avioprijevoznik s flotom od preko 400 zrakoplova koji prometuju na više od 350 odredišta u Kanadi i svijetu.

U Hrvatskoj je posljednji put letio u ljeto 1991. godine i svojim ponovnim dolaskom obogatit će Zagreb i zagrebačku zračnu luku još jednim interkontinentalnim letom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik