Air Serbia: Do Amerike sa samo jednim presedanjem

Bez autora
Jan 14 2016

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije je, proširenjem kod-šer sporazuma sa avio-kompanijom erberlin, uspostavila vazdušnu vezu između Beograda i Sjedinjenih Američkih Država sa samo jednim presedanjem. Po ovom sporazumu, Er Srbija će dodeliti svoju oznaku na 28 nedeljnih letova koje erberlin obavlja između svojih čvorišta u Berlinu i Diseldorfu i tri značajna grada u Sjedinjenim Državama – Njujorka, Čikaga i Majamija. Karte za ove kod-šer letove moći će da se kupe od 15. januara za putovanja počev od 1. februara putem airserbia.com, poslovnica avio-kompanija Er Srbija i erberlin, kao i putničkih agencija.

Air Serbia: Do Amerike sa presedanjem u BerlinuEr Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije je, proširenjem kod-šer sporazuma sa avio-kompanijom erberlin, uspostavila vazdušnu vezu između Beograda i Sjedinjenih Američkih Država sa samo jednim presedanjem.

Po ovom sporazumu, Er Srbija će dodeliti svoju oznaku na 28 nedeljnih letova koje erberlin obavlja između svojih čvorišta u Berlinu i Diseldorfu i tri značajna grada u Sjedinjenim Državama – Njujorka, Čikaga i Majamija.

Karte za ove kod-šer letove moći će da se kupe od 15. januara za putovanja počev od 1. februara putem airserbia.com, poslovnica avio-kompanija Er Srbija i erberlin, kao i putničkih agencija.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je ovim povodom izjavio: “Veoma nam je drago što učvršćujemo naše partnerstvo sa avio-kompanijom erberlin, čime našim gostima pružamo mogućnost pogodnih transatlantskih kod-šer letova između Sjedinjenih Država i Srbije, preko Nemačke.

Ovaj čin predstavlja istorijski povratak JU oznake na tržište SAD, što je ključni deo naše strategije razvoja mreže linija i priprema za uspostavljanje direktnih letova za Njujork, koji će se od juna meseca obavljati pet puta nedeljno. Kod-šer letovi do Njujorka će dopunjavati našu direktnu liniju, omogućavajući time veći izbor, veću fleksibilnost i svakodnevne veze sa ovom velikom metropolom sa preko 20 miliona stanovnika.

Sporazum takođe pokriva letove ka Čikagu, najvećem gradu srpske dijaspore u SAD, i Majamiju, popularnoj destinaciji, poznatoj širom sveta po plažama, kulturnom i noćnom životu. Naši kod-šer letovi sa avio-kompanijom erberlin, koja je takođe član grupacije Etihad ervejz partners, je odličan primer kako nam partnerstva omogućavaju da u jednom potezu proširimo domet naše mreže, pojačamo prisustvo brenda Er Srbije i povećamo mogućnost konekcija za putnike u vazdušnom saobraćaju."

Er Srbija će uvesti redovne dugolinijske letove ka Njujorku u junu 2016. godine, čime će posle 24 godine ponovo povezati srpsku prestonicu sa Sjedinjenim Državama i otvoriti značajan novi vazdušni most za region Balkana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik