Air Serbia i Air Europa najavljuju codeshare partnerstvo

Bez autora
Nov 19 2015

Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, i Air Europa su zaključile codeshare sporazum kako bi omogućile gostima unapređene mogućnosti za putovanja u okviru svojih mreža linija u Severnoj i Južnoj Evropi. U okviru ovog sporazuma Air Serbia će dodati svoj "JU" kod na dnevne letove Air Europa-e između Madrida i Amsterdama, Frankfurta, Milana i Rima, kao i na letove između Malage, Valensije i Pariza. Air Europa će, s druge strane, dodati svoj kod na gotovo 60 nedeljnih letova koje obavlja Air Serbia između Beograda i šest gradova u Evropi uključujući Amsterdam, Brisel, Frankfurt, Milano, Pariz i Rim...

Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, i Air Europa su zaključile codeshare sporazum kako bi omogućile gostima unapređene mogućnosti za putovanja u okviru svojih mreža linija u Severnoj i Južnoj Evropi.

U okviru ovog sporazuma Air Serbia će dodati svoj "JU" kod na dnevne letove Air Europa-e između Madrida i Amsterdama, Frankfurta, Milana i Rima, kao i na letove između Malage, Valensije i Pariza.

Air Europa će, s druge strane, dodati svoj kod na gotovo 60 nedeljnih letova koje obavlja Air Serbia između Beograda i šest gradova u Evropi uključujući Amsterdam, Brisel, Frankfurt, Milano, Pariz i Rim.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e, je rekao: "Zadovoljstvo nam je da potpišemo ovaj codeshare sporazum sa Air Europa-om, koji će našim gostima pružiti jednostavne konekcije sa samo jednim presedanjem do tri važna grada u Španiji u kojima živi više od 10 miliona ljudi. Ovaj sporazum je naročito značajan zbog toga što će Srbija i Španija sledeće godine obeležiti stogodišnjicu od uspostavljanja diplomatskih odnosa 1916. godine i uvereni smo da će ovo prijateljstvo i naše rastuće ekonomske veze nastaviti da se razvijaju preko ovih vazdušnih veza. Smatramo da je Air Europa naš cenjeni partner i radujemo se razvoju ove saradnje u narednim fazama kroz dodatne destinacije, time pružajući našim gostima više izbora i fleksibilnosti putovanja".

Marija Hose Hidalgo, generalna direktorka Air Europa-e, je iskazala svoje "ogromno zadovoljstvo zbog sporazuma sa Air Serbia-om, jer nam omogućava da proširimo i učvrstimo naše linije u Evropi, nudeći našim putnicima veći izbor destinacija kao što je u ovom slučaju divan grad kao što je Beograd."

"Air Europa nastavlja svoj kontinuirani rast, svojim pozicioniranjem na linijama u Evropi kako bi ponudila našim korisnicima širok i raznolik izbor konekcija, sa svim prednostima i pogodnostima naših codeshare letova", zaključuje Marija Hose Hidalgo.

Codeshare letovi sa Air Serbia-om i Air Europa-om mogu da se rezervišu putem sajtova www.airserbia.com i www.aireuropa.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik