"Air Serbia" među najbezbednijim avio - kompanijama u regionu

Bez autora
Jan 13 2016

Air Serbia dobila je najviše kombinovane ocene u regionu od strane AirlineRatings.com drugu godinu zaredom. Dobila je šest zvezdica za bezbednost, čime je uvrštena među najbezbednije avio-kompanije u regionu, kao i pet zvezdica za ponudu proizvoda, što je čini vodećom avio-kompanijom u regionu u ovoj kategoriji.AirlineRatings.com je popularan portal koji ocenjuje bezbednost i proizvode na letu 450 avio-kompanija, uzimajući u obzir faktore kao što su rezultati provera koje su sprovela vladina tela, kao i podaci o bezbednosti samih avio-kompanija.

Air Serbia dobila je najviše kombinovane ocene u regionu od strane AirlineRatings.com drugu godinu zaredom. Dobila je šest zvezdica za bezbednost, čime je uvrštena među najbezbednije avio-kompanije u regionu, kao i pet zvezdica za ponudu proizvoda, što je čini vodećom avio-kompanijom u regionu u ovoj kategoriji.

AirlineRatings.com je popularan portal koji ocenjuje bezbednost i proizvode na letu 450 avio-kompanija, uzimajući u obzir faktore kao što su rezultati provera koje su sprovela vladina tela, kao i podaci o bezbednosti samih avio-kompanija.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia, izjavio је: „Raduje nas što drugu godinu zaredom dobijamo najbolje ukupne ocene u regionu. Naša usredsređenost na bezbednost leži u osnovi svega što radimo u Air Serbia i ogleda se u velikom značaju koji pridajemo dobro obučenim i iskusnim posadama na letu, timovima za zemaljske usluge i tehničke operacije.

Tokom prošle godine učinili smo krupne korake u unapređenju iskustva gostiju Air Serbia, koji su zasnovani na našoj poznatoj kuhinji i srpskom gostoprimstvu. Ponosni smo što smo ponovo postavili standarde u našem regionu. Prepoznajući naš inovativan pristup uslugama i potpunu posvećenost bezbednosti, ove ocene su dokaz da se krećemo u dobrom pravcu da postanemo vodeća avio-kompanija u regionu.”

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik