Airhelp: Adria Airways među deset najgorih na svijetu

Bez autora
May 13 2019

Airhelp je objavio popis najboljih i najgorih zračnih luka i prijevoznika. To je organizacija koja pomaže putnicima u avijaciji da zaštite njihova prava i pogodnosti kada su otkazani ili izgubili svoju prtljagu. Slovenski zračni prijevoznik Adria Airways zauzeo je 62. mjesto među 72 prijevoznika. Dakle, nalazi se među posljednjih deset. Pri dnu su i neke low cost kompanije kao što su Ryanair i Easyjet. Među zračnim lukama kao najgora je ocijenjen Lisbon Portela Airport, a među najgorih deset su i neke poznate zračne luke poput londonskog Gatwicka te pariškog Orlyja.

Airhelp: Adria Airways među deset najgorih na svijetuAirhelp je objavio popis najboljih i najgorih zračnih luka i prijevoznika, prenosi Bloomberg.

To je organizacija koja pomaže putnicima u avijaciji da zaštite njihova prava i pogodnosti kada su otkazani ili izgubili svoju prtljagu.

Slovenski zračni prijevoznik Adria Airways zauzeo je 62. mjesto među 72 prijevoznika. Dakle, nalazi se među posljednjih deset. Pri dnu su i neke low cost kompanije kao što su Ryanair i Easyjet.

Među zračnim lukama kao najgora je ocijenjen Lisbon Portela Airport, a među najgorih deset su i neke poznate zračne luke poput londonskog Gatwicka te pariškog Orlyja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik