Autobuska stanica u Pirotu jedan od primera pozitivnog poslovanja

Bez autora
Oct 16 2016

Direktor Direkcije za upravljanje oduzetom imovinom Ministarstva pravde Vlade Republike Srbije Dejan Carević obišao je danas Autobusku stanicu u Pirotu, kojom od 2010. godine privremeno upravlja ta direkcija, a koja je data u zakup preduzeću „Pirbus“. Carević je naveo da je direkcija u obavezi da kontroliše imovinu kojom upravlja, a da je to u slučaju Autobuske stanice u Pirotu od posebne važnosti, budući da je taj objekat u javnom interesu velikog broja građana i da zapošljava određeni broj ljudi. Stanica je jedan od primera pozitivnog poslovanja, istakao je on i najavio da će sa rukovodstvom „Pirbusa“ u narednom periodu razgovarati o daljim ulaganjima u taj objekat. Autobuska stanica u Pirotu, kako je podsetio, nije jedini primer dobrog poslovanja među firmama kojima upravlja Direkcija za upravljanje oduzetom imovinom, navodeći kao primer „Mitrosrem“ iz Sremske Mitrovice.

Autobuska stanica u Pirotu jedan od primera pozitivnog poslovanjaDirektor Direkcije za upravljanje oduzetom imovinom Ministarstva pravde Vlade Republike Srbije Dejan Carević obišao je danas Autobusku stanicu u Pirotu, kojom od 2010. godine privremeno upravlja ta direkcija, a koja je data u zakup preduzeću „Pirbus“.

Carević je naveo da je direkcija u obavezi da kontroliše imovinu kojom upravlja, a da je to u slučaju Autobuske stanice u Pirotu od posebne važnosti, budući da je taj objekat u javnom interesu velikog broja građana i da zapošljava određeni broj ljudi.

Stanica je jedan od primera pozitivnog poslovanja, istakao je on i najavio da će sa rukovodstvom „Pirbusa“ u narednom periodu razgovarati o daljim ulaganjima u taj objekat.

Autobuska stanica u Pirotu, kako je podsetio, nije jedini primer dobrog poslovanja među firmama kojima upravlja Direkcija za upravljanje oduzetom imovinom, navodeći kao primer „Mitrosrem“ iz Sremske Mitrovice.

Direktor firme „Pirbus“ Dejan Stančević izrazio je zahvalnost Direkciji na podršci, kao i nadu da će uskoro doći do proširenja delatnosti, povećanja broja polazaka i novih investicija, što će rezultirati povećanjem broja zaposlenih.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik