Avion budućnosti: Kao u hotelu

Bez autora
Jan 14 2016

Želeći da putničke kabine u avionima učini zanimljivijima, preduzetnik iz Čikaga je predstavio koncept aviona budućnosti. Prema njegovoj ideji, na plafonu ili bočnim stranama aviona će se nalaziti displeji, koji će emitovati umirujuće prizore - oblake, zvezde, na primer, kako bi putnici lakše zaspali.Takođe, njegov predlog je da se u avionu nađe i displej koji će prikazivati detalje o letu, ali i TV program istovremeno. Nije poznato kada bismo mogli da očekujemo ovakve avione, ali kako bi što bolje predstavio svoju ideju, ovaj preduzetnik je napravio video.

Avion budućnosti: Kao u hoteluŽeleći da putničke kabine u avionima učini zanimljivijima, preduzetnik iz Čikaga je predstavio koncept aviona budućnosti.

Prema njegovoj ideji, na plafonu ili bočnim stranama aviona će se nalaziti displeji, koji će emitovati umirujuće prizore - oblake, zvezde, na primer, kako bi putnici lakše zaspali.

Takođe, njegov predlog je da se u avionu nađe i displej koji će prikazivati detalje o letu, ali i TV program istovremeno.

Nije poznato kada bismo mogli da očekujemo ovakve avione, ali kako bi što bolje predstavio svoju ideju, ovaj preduzetnik je napravio video.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik