Beogradski aerodrom zatvoren za međunarodni putnički saobraćaj

Bez autora
Mar 19 2020

Vlada Republike Srbije donela je na današnjoj sednici nove odluke u cilju suzbijanja širenja virusa COVID-19, među kojima je i odluka da se međunarodni putnički avio-saobraćaj sa Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu obustavlja do daljeg.

Odluka stupa na snagu danas u podne i svi avioni koji do tada budu poleteli sa polaznih destinacija moći će bezbedno da slete na beogradski aerodrom.

Za sve putnike koji slete obavezujuće su mere samoizolacije i njihovo eventualno kršenje biće strogo kontrolisano i kažnjeno u skladu sa zakonom.

Doneta je odluka da se zatvaranje šaltera javnih službi ne odnosi na Poresku upravu, Upravu carina i Upravu za trezor, s obzirom na to da bi njihovo zatvaranje narušilo nesmetano funkcionisanje države, pogotovo u periodu vanrednog stanja.

Sve mere i odluke Vlade donete u prethodnom periodu, kao i one koje će biti donete u danima koji slede, imaju za cilj isključivo zaštitu života i zdravlja svih građana Republike Srbije.

Vlada Republike Srbije apeluje još jednom na sve građane, a posebno na naše najstarije sugrađane, da u potpunosti poštuju sva uputstva Vlade u cilju očuvanja njihovog zdravlja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik