Britanski vozovi kasnili zbog previše sunca?

Bez autora
Jan 13 2016

Velika Britanija je utonula u najtmurnije dane jedne od najkišovitijih zima ikada zabeleženih, pa su korisnici železnice bili zaprepašćeni kada im je rečeno da su vozovi kasnili zbog - sunca.Prevoznička kompanija Soutistern saopštila je putem Tvitera da su nedavne gužve u delu železničkog saobraćaja posledica "jake izloženosti suncu". Predstavnici Soutisterna su objasnili da "nisko zimsko sunce pada pod uglom koji onemogućava mašinovođe da vide monitore".

Britanski vozovi kasnili zbog previše sunca?Velika Britanija je utonula u najtmurnije dane jedne od najkišovitijih zima ikada zabeleženih, pa su korisnici železnice bili zaprepašćeni kada im je rečeno da su vozovi kasnili zbog - sunca.

Prevoznička kompanija Soutistern saopštila je putem Tvitera da su nedavne gužve u delu železničkog saobraćaja posledica "jake izloženosti suncu".

Predstavnici Soutisterna su objasnili da "nisko zimsko sunce pada pod uglom koji onemogućava mašinovođe da vide monitore".

Kako prenosi AP, najmanje milion ljudi svakog dana putuje u London vozom, a mnogi su se navikli da čuju najneverovatnija objašnjenja za česta kašnjenja kompozicija, kao što je "lišće na šinama" ili "neodgovarajući tip snega".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik