British Airways će od srpnja letjeti za Heathrow iz Ljubljane

Bez autora
Mar 28 2019

Nakon što je prošlog tjedna domaći zrakoplovni prijevoznik Adria Airways uveo ljetni raspored letova, u Fraportu su sada istaknuti sati leta stranih prijevoznika. Tijekom ljetnog voznog reda, od 31. ožujka do 26. listopada, putnici zračne luke u Ljubljani moći će putovati s dvanaest redovnih zrakoplovnih prijevoznika i više od 260 redovitih letova na tjedan u 27 destinacija u 20 zemalja. Putnici će moći putovati iz ljubljanske zračne luke u ljetnom redu vožnje koji je na snazi 31. ožujka, a više od 260 redovitih tjednih letova tjedno u 27 odredišta u 20 zemalja.

British Airways će od srpnja letjeti za Heathrow iz LjubljaneNakon što je prošlog tjedna domaći zrakoplovni prijevoznik Adria Airways uveo ljetni raspored letova, u Fraportu su sada istaknuti sati leta stranih prijevoznika.

Tijekom ljetnog voznog reda, od 31. ožujka do 26. listopada, putnici zračne luke u Ljubljani moći će putovati s dvanaest redovnih zrakoplovnih prijevoznika i više od 260 redovitih letova na tjedan u 27 destinacija u 20 zemalja, javlja Fraport.

Putnici će moći putovati iz ljubljanske zračne luke u ljetnom redu vožnje koji je na snazi 31. ožujka, a više od 260 redovitih tjednih letova tjedno u 27 odredišta u 20 zemalja. Između ostalog, uspostavit će se i četvrta veza od Ljubljane do Londona. Između 15. srpnja i 2. rujna British Airways će letjeti za Heathrow dva puta tjedno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik