Cammeo grupa objavila brojke za 2015. godinu

Bez autora
Jan 10 2016

Cammeo grupa, unutar koje posluje i Taxi Cammeo, svojim napornim radom i stalnim razvijanjem poslovanja mijenja navike potrošača kada je u pitanju korištenje taksi prijevoza. Osim taksi navika, Cammeo grupa ulaganjem u razvitak Taxi Navigatora mijenja i upravljanje i poslovanje unutar taksi menadžmenta. Za sve kadrove unutar Cammeo grupe, od vozača pa do menadžmenta, 2015. godina bila je više nego uspješna. U 5 gradova u kojima djeluje (Rijeka, Zagreb, Varaždin, Osijek, Šibenik), Cammeo uz svoje franšizne partnere broji preko 700 djelatnika. 3 000 000 primljenih poziva u call centru i 6 500 000 putnika prevezenih u proteklih godinu dana kroz pet gradova dokaz su stečenog povjerenja korisnika u sigurnu uslugu koju pruža Cammeo.

Cammeo grupa objavila brojke za 2015. godinuCammeo grupa, unutar koje posluje i Taxi Cammeo, svojim napornim radom i stalnim razvijanjem poslovanja mijenja navike potrošača kada je u pitanju korištenje taksi prijevoza. Osim taksi navika, Cammeo grupa ulaganjem u razvitak Taxi Navigatora mijenja i upravljanje i poslovanje unutar taksi menadžmenta.

Za sve kadrove unutar Cammeo grupe, od vozača pa do menadžmenta, 2015. godina bila je više nego uspješna. U 5 gradova u kojima djeluje (Rijeka, Zagreb, Varaždin, Osijek, Šibenik), Cammeo uz svoje franšizne partnere broji preko 700 djelatnika.

3 000 000 primljenih poziva u call centru i 6 500 000 putnika prevezenih u proteklih godinu dana kroz pet gradova dokaz su stečenog povjerenja korisnika u sigurnu uslugu koju pruža Cammeo.

Cammeo vozila nikad ne spavaju, ona su dostupna od 0-24. U protekloj godini prijeđeno je oko 20 000 000 kilometara što bi značilo da vozila Cammea godišnje čak 500 puta prijeđu duljinu Zemljinog ekvatora (40 070km).

U 2015. godini Cammeo grupa uvela je i neke inovacije. Razvijena je 3. verzija Taxi Navigatora, softverskog poslovnog rješenja, od uprave do krajnjeg korisnika, koji omogućuje preglednije i jednostavnije vođenje taksi poslovanja. Taxi Navigator koristi 50 inozemnih tvrtki, s preko 3000 vozila i djeluje u Kataru.

Otvorena je i Taxi Akademija- prvi europski licencirani edukativni program u regiji namijenjen taksistima. Prošle su godine u okviru programa Taxi Akademije predstavljeni i najuspješniji taksisti Cammeo grupe tijekom protekle godine te su im dodijeljene i prigodne zahvalnice i nagrade.

„Naša najveća snaga su naši zaposlenici. Ove iznimne brojke plod su truda i rada svih zaposlenih u Cammeo grupi. I to je ono čemu težimo-  zadovoljnom radniku i korisniku. U 2016. plan nam je proširiti franšizno poslovanje na još par hrvatskih gradova. Isto tako, potreba za našim uslugama u gradu Zagrebu stalno raste, stoga ćemo širiti franšizu i u Zagrebu. Nadamo se da će brojka od 700 zaposlenih u 2016. još rasti te da će nam naši korisnici i dalje davati povjerenje kada je u pitanju taksi prijevoz.“, rekao je generalni direktor Cammeo grupa, g. Vladimir Minovski.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik