Česki low cost letjeće ka Crnoj Gori

Bez autora
Feb 21 2016

Česka niskobudžetna avio kompanija "Smart Wings" najavila je da će i ove sezone će saobraćati prema Crnoj Gori dva puta sedmično. Turistička organizacija opštine Budva zajedno sa LTO Ulcinj, Bar, Tivat i Kotor kao i Nacionalno turističkom organizacijom Crne Gore, predstavili su svoje ponude na 24. Međunarodnom sajmu turizma "Holiday World 2016" u Pragu. Sajam u Pragu je jedan od najznačajnijih centralno-evropskih sajmova turizma, koji se održava od 18 do 21. februara. Iz TO Budva ističu da su svoju ponudu predstavili i HG "Budvanska Rivijera", hotel "Korali" iz Bara, hotel "Albatros" iz Ulcinja, hotel "Akapulko" iz Sutomora i hoteli Dvori Balsica Dvori, Palata Venecija i hotel i turisticka agencija "Dulcinium" iz Ulcinja.

Česki low cost letjeće ka Crnoj GoriČeska niskobudžetna avio kompanija "Smart Wings" najavila je da će i ove sezone će saobraćati prema Crnoj Gori dva puta sedmično, saopšteno je iz Turističke organizacije (TO) Budva.

Turistička organizacija opštine Budva zajedno sa LTO Ulcinj, Bar, Tivat i Kotor kao i Nacionalno turističkom organizacijom Crne Gore, predstavili su svoje ponude na 24. Međunarodnom sajmu turizma "Holiday World 2016" u Pragu.

Sajam u Pragu je jedan od najznačajnijih centralno-evropskih sajmova turizma, koji se održava od 18 do 21. februara.

Iz TO Budva ističu da su svoju ponudu predstavili i HG "Budvanska Rivijera", hotel "Korali" iz Bara, hotel "Albatros" iz Ulcinja, hotel "Akapulko" iz Sutomora i hoteli Dvori Balsica Dvori, Palata Venecija i hotel i turisticka agencija "Dulcinium" iz Ulcinja.

Drugog dana sajma, održana je i konferencija za novinare, a prisutnima se obratila predstavnica TO Budve, Aleksandra Petković, koja je predstavila aktuelnu ponudu predstojeće sezone na budvanskoj rivijeri i Danilo Đuranović, predstavnik NTO, predstavljajući ponudu Crne Gore.

Konferenciji su prisustvovali brojni češki mediji Dynamictour press, Chech Travel Press, CYSNEWS.CZ, Kultur Slovakia, Česka TV, World Travel Media, Trend, Savez Českih Novinara, New Europe, B-Travel, Reflex magazin, Duo Travel.

"Nakon press konferencije, upriličena je i degustacija crnogorskih specijaliteta i vina", navodi se u saopštenju.

Turističku ponudu Crne Gore u svojim programima nude česki turoperatori i turističke agencije Kovotour Plus, Cedok, Vitkovice Tours, Kompas Praha, MK Travel, MH travel, Relax Adriatic, Time Travel, Tip Travel, Viktorija Tours, 101 Zemek.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik