Danci će održavati avione Adria Airwaysa

Bez autora
Jul 02 2019

Danska kompanija Northern Aerotech od 1. rujna preuzima održavanje aviona Adria Airwaysa. Drago mi je da s najavom uočavamo kako postoji veliki interes za suradnju s Adria, rekao je Tadej Notesberg, direktor Odjela za operacije Adria Airwaysa. Činjenica je da smo pronašli tvrtku koja ima puno iskustva i pokazala se pouzdanom, dodao je Notesberg. U Adriji su uvjereni da će suradnjom s danskom tvrtkom moći povećati pouzdanost letova i održati sigurnosne standarde. Ključno natjecanje bilo je iskustvo održavanja flote. Adria nema Saabovu licencu za održavanje, koja je prošle godine postala dio naše flote, napominje Notesberg.

Danci će održavati avione Adria AirwaysaDanska kompanija Northern Aerotech od 1. rujna preuzima održavanje aviona Adria Airwaysa.

"Drago mi je da s najavom uočavamo kako postoji veliki interes za suradnju s Adria", rekao je Tadej Notesberg, direktor Odjela za operacije Adria Airwaysa na današnjoj tiskovnoj konferenciji.

"Činjenica je da smo pronašli tvrtku koja ima puno iskustva i pokazala se pouzdanom", dodao je Notesberg.

U Adriji su uvjereni da će suradnjom s danskom tvrtkom moći povećati pouzdanost letova i održati sigurnosne standarde.

"Ključno natjecanje bilo je iskustvo održavanja flote. Adria nema Saabovu licencu za održavanje, koja je prošle godine postala dio naše flote", napominje Notesberg.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik